ללא נושא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללא נושא
    איילין
    11/01/2014

שלום, אני בת 18 חבר שלי גדול ממני בשנתיים שנינו בתולים.אנחנו ביחד כבר שנה ו5 חודשים. לא מזמן ניסינו לשכב לראשונה. זה כמובן לא הצליח כי כאב לי והתקשינו למצוא את החור, אבל מאז כבר היו לנו עוד הרבה מאוד נסיונות כושלים שכאלה ואנחנו מאוד מיואשים.חשוב לציין שהתמשנו בחומר סיכה בכל הפעמים.אנחנו גם מתקשים למצוא את הפוזה המתאימה,ניסינו כמה והן לא ממש עובדות.אני גם מנסה להיות רפויה ורגועה וזה לא עוזר.אפילו אם אני חרמנית לפני עד שזה קורה זה מן הסתם כבר עובר.וגם אצלו, האיבר מין כבר נהיה רפוי אחרי כל פעם שמנסים להכניס.הוא גם לא מצליח להכניס לי אצבעות כי כואב לי ואני נלחצת לפעמים מעצם המחשבה,וגם אם הוא מצליח להכניס אצבע זה לא כיף או משהו.גם אף פעם לא התשמשתי בטמפונים אבל לא מזמן הצלחתי להתגבר על הפחד ולשים טמפון (אמנם הכי קטן).אנחנו כבר מעל לשנה עושים דברים ללא חדירה,ויש רצון להתקדם,אנחנו לא רוצים להפסיק לנסות, פשוט כבר להצליח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללא נושא

הוספת תגובה

• ללא נושא - תגובה

דניאלה פרייפלד
    11/01/2014

באמת מיאש
    נראה לי שענית לעצמך
    את פוחדת
    אם את פוחדת את מתכווצת ואז קשה לחדור...
    אני ממליצה לך ללכת ליעוץ
    בנתיים אל תנסו מפגש עם חדירה
    תחזרו לכל מה שעשיתם עד הנסיון לחדור, כדי לחזור לטוב ולהנאה ההדדית שהיה ללא הנספח של כישלון
    תמצאי מטפלים האתר של אי"טם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עוד שאלה

איילין
    11/01/2014

באחת הפעמים שניסינו והצלחנו רק להכניס ( זה היה די חד פעמי )כשחזרתי הביתה גיליתי כתם דהוי כזה על התחתונים שדומה לדם, הווא סיפר לי שהוא מצא על השמיכה שלו גם כתם די גדול..לא הייתי בסביבות המחזור לכן הסקנו שהקרום אולי נקרע..זה לא אמור להיות יותר קל מעכשיו אם כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עוד שאלה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    11/01/2014

הקרום לא נקרע אלא מתרחב ....
    לרוב אין כתם דם גדול ....
    אני מאכזבת אותך ...
    לא תמיד חדירה ראשונה מבטיחה (כפי שאת מתארת) המשך קל....ולכן כדי לצאת מהתיסכול כדאי לדבר עם אדם מקצועי בכדי להבין מה קרה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו