שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    20/01/2014

אומרים שלראות פורנו הרבה פוגע ביכולת בעתיד לעשות סקס ולהנות עם מישהי ובגלל זה עדיף לאונן בלי ורק לדמיין. על אותו משקל אם אני מתלבט ואני מאונן על בעיקר בנים במחשבה, יכול להיות קושי עם הזמן להתחרמן מבנות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    20/01/2014

מה שאומרים לגבי פורנו זה לגמרי נכון ובהחלט עדיף לפנטז/לדמיין. לגבי מה התוכן של הדמיון/הפנטזיה, אין שום מניעה לפנטז על מה שאתה רוצה....בעולם של פנטזיות אין איסור ונכון או לא נכון, הכול הולך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    21/01/2014

אני מבין את זה ויודע שזה לא פסול, אבל אם אני בהתלבטות וכרגע יוצא לי יותר להנות מפנטוז על גברים (אולי חלק מחקירה וכל זה של גיל התבגרות), האם זה מקבע אותי לעתיד?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דניאלה פרייפלד
    22/01/2014

אני מציעה לך לגוון
    כמו כל דבר בחיים גיוון רק מוסיף
    הרי אתה הבמאי של הפנטזיות כדאי לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו