אשמח לעזרה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה קטנה
    פרטי
    03/04/2008

שלום רב.
    אני בן 18 , אני עוד לא קיימתי יחסי מין.
    יש לי חברה קרוב לשנה ואני ממש חושק בה , אני מאונן וגומר רק במחשבה עליה וזה הפך כבר להרגל יומי , זה עלול לפגוע בתפקוד המיני שלי? בפוריות שלי?
    היא אומנם אומרת לי שהיא רוצה אך היא לא מוכנה , מה אני אמור להבין מזה?
    אני לא לוחץ אני משתדל להכניס את ה-סקס כמה שפחות , אני מכבד את הרצונות שלה אבל למרות שאני לא עשיתי זאת בעבר אני רוצה את זה יותר מתמיד אבל עם זאת אני חושש ממה שצפוי לקרות , כלומר , אם האיבר מין של ימספיק גדול!? אם אני עושה את זה כמו שצריך?איך אני יכול להתגבר על הפחד הזה וכיצד אני יכול לגרום לה להרגיש הכי טוב ולהנות מזה בצורה הטובה ביותר?

תודה רבה רבה מראש!!! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה קטנה

הוספת תגובה

• הי לך

טל
    03/04/2008

בראש ובראשונה.. לא זה לא פוגע בפוריות,שיהיה לבריאות!
    רוצה לאמר לך שאני בטוחה שהחברה שלך מאוד מעריכה את האמפתיה והרגישות שאתה מגלה, זה מראה על בגרות ועל אכפתיות ובעיקר מעיד על כמה שאתה אוהב אותה מעבר לעובדה שאתה נמשך אליה. :)
    לגבי הגודל, רק לידע הכללי גם 10 ס"מ מספיק כדי לספק אישה, זה לא הכלים זה הטבח, מכיר את האמרה?
    אין דבר כזה כמו שצריך אני בטוחה שכשתגיע לזה פשוט תעשה את מה שהכי טבעי בעולם לעשות
    לדעתי הפחד ירגע אצלך בראש אחרי שיחה פתוחה וכנה ביניכם, מהר מאוד תגלה שגם היא קצת מפחדת.

לגבי העניין של רוצה ולא מוכנה- פשוט כמו שזה נשמע, היא רוצה לקיים איתך יחסים-היא נמשכת אליך פיזית אבל קיים איזשהו מעצור רגשי שמונע ממנה לבצע את זה. הסברים ברורים על אותו מעצור תוכל לקבל רק ממנה. אם אתה חושש ששיחה כזאת תלחיץ אותה פשוט תפתח את השיחה בעובדה שאתה לא מכוון -לביצוע- אלא שהרגשות שלה חשובים לך ואם היא מרגישה שהיא מפחדת או שהיא רוצה להתייעץ או לשאול והיא מתביישת היא תמיד יכולה לספר לך.
    איך לגרום לה ליהנות? לדאוג שהיא תהיה רגועה כדי שלא תכווץ את השרירים שם למטה והחדירה תהיה כואבת ולא נעימה. לדאוג שהיא תהיה מסוככת מספיק, בעיקר לעשות את זה עם המון אהבה וסבלנות. זה הכל

ושוב רק רוצה לאמר בתור אחת שיש לה חבר כזה שלא לוחץ וזורם איתה בהמון המון סבלנות תדע שאתה מוערך בעיניה המון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה לטל..

פרטי
    03/04/2008

תודה רבה לך טל :)
    הרגעת אותי קצת שזה כבר טוב
    ואני באמת אפתח בפניה ואומר לה את כל מה שאני מרגיש וחושב מכל הלב

שוב תודה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד אומרים

טל
    04/04/2008

שקשר מבוסס על תקשורת... חשוב שהיא תהיה כנה וקבועה..
    שיהיה לכם רק בהצלחה!
    ואין על מה, גם אותי הרגיעו פעם צריך רק להעביר את זה הלאה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לכל מילה של טל

מירב שרון
    04/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו