מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות..חסויה05/04/2008
אני בת 13 ולא מזמן ירדתי למישהו שסתם הכרתי והוא גמר לי בפה וממש הרגשתי את הנוזל בתוך הפה, זה יכול לעשות משהו לא רצוי? הריון? מחלות או משהוו.?
ועוד שאלה, אם שכבתי עם מישהו ולא רצינו שאני יכנס להריון אז עשינו את זה מאחורה והוא גמר בפנים, יש סכנה גם לזה? חשוב לי לדעתת כי אני עדיין קטנה ומפחדת להכנס להריון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ממין אוראלי
05/04/2008לא נכנסים להריון ממין אוראלי.
ממין אנאלי (מאחורה) ניתן להכנס להריון, אם חלק מהזרע מטפטף לכיוון הנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה לא חבל את רק בת 13
אחת09/04/2008את הורסת את כל הילדות שלך את הופכת לאישה לפני שבכלל הספקת להיות ילדה
בגיל 13 לקיים יחסי מין?!
אני בת 15 והכי רחוק שהגעתי זה לצירפוט ...
חיים שלי אני מציעה לך להפסיק עם זה לפחות עד שתיהי בת 14 כי לפני גיל 14 זה גם לא חוקי לקיים יחסי מין ...
אם בא לך תתחרמני עשי מה ב'ראש שלך אבל אל תגיעי יותר מידי רחוק
חיימייייייי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדות וסקס לא סותרים אחד את השני
איש הקש10/04/2008היא יכולה ליהיות אותה ילדה אבל רק שמקיימת יחסי מין זה לא יהרוס את הילדות או משהו הגישה הזאת שרק מבוגרים צריכים לעשות סקס וילדה שעושה סקס "הופכת" ליהיות מבוגרת ובכך הורסת לעצמה את הילדות שגויה לגמרא זה ממש לא נכון,אם היא רוצה והיא אחראית לאמצעי מניעה זה לא אמור להוות בעיה כל שהיא ביגלל הגיל וזה לא משנה אם זה חוקי או לא אף אחד לא יכנס לכלא פה או משהו זה לא אמור ליהיות ענינה של המישטרה אם אף אחד לא ידבר סתם,לילדה מאנאלי ואוראלי לא ניכנסים להריון אך אני ממליץ לך כמה דברים :
תעשי סקס אם ילדים בגילך בילבד! לא חסר פדופילים בעולם,
כשאת מקיימת יחסי מין תיקחי אמצעי מניעה כמו גלולות,
לעולם אל תישכבי כדי לרצות מישהו סקס אמור ליהיות ההנאה שלך ושל הפרטנר השני
ואם משהו לא נוח לך או שאת רוצה משהו הקשור ליחסי מין תעמדי על זה את צריכה להינות בדיוק כמוהו,
ועוד משהו נסי להיזהר גם כשתיהי גדולה נסי להימנע מלישכב אם כל מה שזז ללא קונדום אם את מחפשת סטוצים קונדום הוא דבר קריטי יחסית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)