מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בעת קיום יחסי מיןקרין30/03/2014
שלום,
אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין לפני קצת יותר מחודש, לפני זה שנינו היינו בתולים.
וזה אחרי הרבה נסיונות שלא הצלחנו כי כאב לי. כיום כן מצליח לנו, אבל הכניסה מאוד כואבת לי,וגם בזמן הסקס כואב לי מדי פעם. אם למשל אנחנו מנסים באותו יום פעמיים,אז הפעם השניה בלתי נסבלת.יש לציין שאנחנו משתמשים בחומר סיכה.
(ואני משתדלת להרפות ולא להיות לחוצה)
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעת קיום יחסי מין - תגובה
דניאלה פרייפלד31/03/2014צר לי שאת לא נהנית
בני כמה אתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה19 ו20
קרין01/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בעת קיום יחסי מין - תגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/04/2014יש לא מעט סיבות לכאב
אם את תרודה
אם את דואגת
חוששתמהכאב
ועוד אז את באה יש לשאר מכווצת
אם את באה מרקע דתי יכול להיות שאת רוצה אך הראש מרגיש...(חינוך)
האם אתם משקעים זמן בעינוג...הדדי
האם את מפנטזת...
לגבי הכאב
האם זה בזמן החדירה אם זה כאב של שורף..
אני ממליצה לנסות לא לחדור לעשות כמה מפגשים ללא חדירה שניכם עם תחתונים
כך תרגישי נח ואז תתמקדו באוטר סקס.
תחזירי אלי
עם התיחסות למה שהעלתי ונראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
קרין03/04/2014אני לא באה מרקע דתי
אנחנו ביחד כמעט שנתיים,היו לנו כבר המון המון המון מפגשים ללא חדירה, גם אחרי שכבר התחלנו לשכב. אני מרגישה מאוד נוח עם זה, אין לי רגשות אשם לגבי זה.זה בהחלט כאב שורף בזמן החדירה ובהתחלה שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה?אני ממש מיואשת
קרין10/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד10/04/2014כאב שורף, אז יכול להיות שיש לך ויסטיביליטס
כדאי ללכת לגניקולוג/ית לבדיקה
חשוב לומר שאת רוצה בדיקה לויסטיבליטס
ויסטיביליטס- פצעים בפתח הפות
לא ברור מה גורם לתופעה, אם זה הגלולות או מתח נפשי שניהם יחד או אחר....
אבל התחושה שורף בחדירה....
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)