שאלה חשובה ומדאיגה אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה ומדאיגה אותי
    היתם
    09/04/2008

אני בן 25 יש לי שאלה מדאיגה ומטרידה אותי מאוד מאוד .אני גומר מהר מאוד לא לוקיח לי 2-3 דקות ואני גומר .
    זה מטריד אותי הרבה להמשך .
    והפחד שלי שלא נהנה אני ובת זוגי מיחסי המין שלנו בעתיד(עדין לא נשוי בקרוב )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה ומדאיגה אותי

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    10/04/2008

בעקרון שפיכה מוקדמת מאובחנת כאשר היא קורת דקה מרגע חדירה, לפחות זה היה הקריטריון להשתתפות במחקר האחרון שהתבצע במרפאה של בי"ח מאיר עבור תרופה לשפיכה מוקדמת. אז אתה לא היית עומד בקיטריון הזה. אבל בכ"ז אינך מרוצה מכך שאתה לא מחזיק מעמד יותר זמן לפני שאתה מגיע לשפיכה וכן ניתן לשפר את זה. אני ממליצה לך בתור התחלה לרכוש את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר שמציע תרגילים שניתן לעשות על מנת לעכב את השפיכה. אם גם לאחר שנעזרת בספר אינך מרוצה מהתוצאות, אתה יכול לפנות למרפאה לטיפול מיני על מנת לשפר את המצב. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקודך תקין!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו