מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לגמור...המשך02/05/2014
שלום, אשמח מאוד לעצות ועזרה.
אני ובן זוגי בני 21 ומקיימים יחסים בערך שנה. (אנחנו הראשונים אחד של השני)
אני יודעת לגרום לעצמי לגמור, תוך כדי חיכוך מסוים (נגיד עם נגיעה בעצמי לא)
ואני לא מצליחה להגיע לאורגזמה איתו וזה מתסכל אותי קצת..
הוא בן זוג מאוד אוהב, והוא מנסה לרדת לי וכל מה שצריך..
ממה זה יכול לנבוע שאני לא מצליחה לגמור איתו?
אני יציין שאני לוקחת גלולות, לא מפנטזת למשל.. ולפעמים אני טרודה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון05/05/2014אני מבינה ממך שאת כן מסוגלת לענג את עצמך ע"י חיכוך אך לא באופן ישיר. האם את מסוגלת לעשות את זה בנוכחותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
המשך05/05/2014ניסיתי פעם אחת לידו, ופשוט לא הלך לי..
כאילו היה לי קצת לחץ ולא הייתי מרוכזת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון14/05/2014להגיע לאורגזמה עם הפרטנר/בנוכחות הפרטנר זה בעצם לאפשר לעצמך לגמרי "לאבד שליטה" עמו האם את מוצאת שגם מחוץ למיטה יש לך קושי "לאבד שליטה" למשל לסמוך על אחרים, אולי יש גם נטייה לפרפקציוניזם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
המשך14/05/2014אני לא חושבת שאני לא סומכת, או שואפת לשלמות
מה שכן, אני עדיין מתביישת מבן זוגי בכל מיני דברים שהם אינטימיים או טבעיים
התחלתי לחשוב שאולי זה קשור גם לחשק מיני,
שמתי לב שבזמן האחרון החשק ירד לי ואני לא יודעת אם זה בגלל שאני לא מסופקת במיטה או בגלל שאני נוטלת גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון23/05/2014באיזה גלולות את משתמשת? את מציינת שיש לך מעצורים בגלל בושה ואין ספק שזה משהו שכדאי לך לעבוד עליו, ממה את מתביישת למשל? איזה מעצורים יש לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)