אוננות רבה זה מזיק????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות רבה זה מזיק????
    מיכאל
    12/04/2008

שאלה שמתרידה אותי מאוד מאוד אני מאונן מגיל 13 ועכשיו אני בן 16.5 ואני מאונן הרבה האים זה מזיק? והזרע יכול להיהרס או להיגמר? ואני יוכל להביא בעתיד ילדים בריאים בבקשה תענו לי אני מאוד מותרד מיזה.....תודה מראש..ושאני מאונן יוצא לי זרע אבל הזרע לא משפריץ זה נורמלי?? בבקשה תענו לי. ועד איזה גיל אני יכול לאונן אני אוננתי עד עכשיו בערך 600 פעם זה מזיק??????ואני אוכל להביא ילדים לעולם בעתיד תענו לי בבקשה מיכם.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות רבה זה מזיק????

הוספת תגובה

• הי חיים

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/04/2008

כל מה שכתבת, לא מזיק!!!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות מזיקה?

מאור
    01/08/2010

שמעתי שאוננות בתדירות גבוהה (פעם-3 פעמים ביום) גורמת לחצ'קונים, פירוק שירירים-עצמות או משהו כזה, מרזה, גורמת לראייה לקויה וכו'
    מצד שני שמעתי שזה בריא ומונע סרטן הערמונית וכו'

רציתי לדעת אחת ולתמיד- אני מאונן פעם עד כמה פעמים ביום ברדך כלל ואני מפחד על הבריאות שלי....
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל חשש!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/08/2010

בגילך (ואני מניח שאתה צעיר) אונן חופשי...זה לא פוגע בבריאותך ולא בגלל זה יש חצ'קונים, רזון ו/או כל דבר אחר...

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו