מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 14 כמעט ויש לי בעיהעידו23/06/2014
יש לי בעיה לא יוצא לי שפיך אני יודע שתגידו שיוצא קצת אבל לא יוצא לי בכלל כלום ועומד לי הרבה וכל פעם שאני מאונן לא יוצא לי כבר אמרו לי להסתכל על פורנו או לנסות להתגרות יותר אבל לא עוזר לי ואני לא יודע מה לעשות אני מפחד שאני עקר כי אני משחק כדורגל וכשהייתי יותר קטן קיבלתי הרבה כדורים לביצים ואני מתבייש להגיד לאמא שלי שאני מאונן ולא יוצא כלום זה בסדר או שאני צריך לדאוג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
עידו23/06/2014אם אני רוצה ללכת לבדיקה איך הרופא יכול לבדוק את השפיך שלי אם לא יוצא לי כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריך תשובה דחוף בבקשה אני לחוץ
עידו24/06/2014בבקשה תענו לי מהר אני לחוץ אני כבר לא יודע מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן 14 שלום
מירב שרון25/06/2014אני מציעה שתפנה את שאלתך לפורום של אורולוגים והם יוכלו לענות על שאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם לא ממש עונים שם את יכולה בבקשה
עידו26/06/2014הם לא ממש עונים שם את יכולה לענות לי את בבקשה רק תגידי אם אני עקר או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון27/06/2014בגיל 14 לא בהכרח חייב שתהיה שפיכה עדיין, כן יכולה להיות אורגזמה יבשה שיכולה להיות חזקה ולהרגיש נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער שאני חופר אבל מתי יצא פעם
עידו05/07/2014מצטער על החפירה אבל מתי צריך לצאת פעם ראשונה? כי אני רוצה שיצא לי שפיך כבר
ואם אפשר לזרז את זה באיזה שיטה
תודה ושבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער שאני חופר אבל מתי יצא פעם - תגובה
מירב שרון21/07/2014בין גיל 11 ל-15 בממוצע זה מתחיל, כל אחד בקצב שלו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)