מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עשיתי סקס בפעם ראשונה ויש לי בעיה12303/07/2014
אני בת 15, עשיתי לפני כ-4 ימים (יום ראשון) סקס בפעם הראשונה.
אני מודה שרוב הסיבות לסקס הזה הם בשביל לקרוע את הקרום בתולין ו"לגמור עם זה כבר" כדי שבפעם השנייה לא יכאב כלכך(עם מישהו שיהיה יותר קרוב לליבי).
התחלנו את הסקס וזה כאב מאד מאד..לבסוף אני אפילו חושבת שלא קרענו את הקרום.
בכל אופן זה נגמר חזרתי הביתה,טיפה כאב כמו כאב של מתיחה, אבל לא התייחסתי יותר מידי.
לאחר יום יומיים אני מתחילה להרגיש כאב יותר מעצבן והיום אפילו הסתכלתי וראיתי מין סוג של פצעון אדמדם בסוף הנרתיק מלמטה.
התחלתי לחפש באינטרנט אילו תסמינים מתאימים או אם זה נורמאלי לסקס ראשון והדבר היחידי שאני חושבת זה שיש לו הרפס. יש לציין שגירד לי גם אבל יש גם לציין שלא הייתה שום צריבה בשתן או חום או כאבים בשרירים(ככה כתוב במאמרים מסויימים)
אני דיי בלחץ ההורים לא יודעים על הפעילות המינית שלי ואני גם בטוחה שאני רוצה שהם לא ידעו. אני לא יודעת מה לעשות, אני גם לא יודעת אם אני סתם ממציאה לעצמי דברים בנוגע למחלות ובסופו של דבר אין כלום. אני צריכה עזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין שזה היה עם קונדום והוא
12303/07/2014והוא ירד לי גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון03/07/2014אני מבינה שרצית "לגמור עם זה כבר", מה הלחץ בגיל 15 ?! מקווה שלהבא תהיה לך חוויה מתקנת עם מישהו שכן יהיה ביניכם קשר רגשי...טוב שהוספת הודעה נוספת שהשתמשתם בקונדום כדי למנוע הריון/מחלות מין. אם יש לך ספק כלשהו אני מציעה שתגיעי להיבדק אצל רופא/ת נשים. ההורים לא צריכים לדעת אם אינך מעוניינת בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)