טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי ידיד שאנו בקשר לא כזה רציני, ויצא לנו איזה פעמיים לקיים יחסים. אני בלי גלולות ותמיד עם קונדום. הוא בדר"כ שומר את הקונדומים בארנק(שיהיה לו כנראה בשלוף). יש לו חפיסה בארון אך יש לו כמה תמיד בארנק גם. הערתי לו על זה פעם אחת והוא כזה צחק ואמר שאין לי ממה לדאוג הוא לא מסתובב איתם בשמש וכאלו. השבוע שכבנו שוב והוא הוציא קונדום מהארנק בדקתי שהוא היה בתוקף ולא חלילה היה חור או משהו. אני קצת לחוצה (אולי לשוא) השאלה יש לי ממה לדאוג עקב כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל -כל הכבוד על האחריות וטוב שאת בודקת את התאריך... בהחלט לא רצוי שקונדום יהיה בשמש אך גם לא רצוי, שהוא יהיה שבועות בארנק (למרות שגם זה עדיף על ללא קונדום) רצוי לבקש ממנו לשים חדש לפני שנפגשים או רק לסמוך על שלך שבת שלום ושקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד