מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחים לשכבדן09/08/2014
היי,
אני וחברה שלי כבר חצי שנה יחד והחלטנו שאנחנו רוצים לנסות.בניסיון הראשון היא חששה וכנראה בגלל זה לא הייתה חדירה,בשאר הניסיונות היא לא הייתה מספיק 'רטובה' והיא לא רצתה שננסה כי היא פחדה שזה יכאב יותר מדי אם היא לא תהיה רטובה.אבל הדבר שהכי מטריד אותי הוא העובדה שמתוך הניסיונות שניסינו(מעל ל10) כמה פעמים לא הלכו בגלל שתי הסיבות אלא בגלל שלא הייתה לי זקפה מספקת ולכן לא הייתה חדירה.צירוף המילים אין-אונות מטריד ,בטח שבגיל שלי(18) ורציתי לשאול מה הסיבות לכך?האם זה אופייני בגיל הזה? ובכלל,מה ניתן לעשות עם דבר שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להודעה
דן09/08/2014אגב,אציין שבמהלך כמעט כל הניסיונות (מלבד השתיים הראשונות אולי(שנינו היינו מאוד נינוחים ובטוחים(אנחנו מכירים לא מעט זמן ובטוחים אחד עם השנייה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדן שלום
מירב שרון09/08/2014יתכן שיש לך חברה שלך פחד מחדירה (וגיניסמוס) והחשש מייצר מצב שהיא מכווצת (לא במודע/בכוונה) וזה מייצר מצב של "קיר" שלא מאפשר את החדירה. כאשר הפין שלך פוגש את "הקיר" הזה פעם אחת יותר מדי, זה יכול גם לגרום להיחלשות אצלך, זה קורה. האם חברתך מסוגלת להחדיר טמפון ו/או אצבע לנרתיק שלה? האם היא מאפשרת לך להחדיר אצבע לנתריק שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דן09/08/2014היי מירב,תודה על התגובה הזריזה בשעות הלא מובנות מאליו.
חברה שלי מסוגלת להחדיר טמפון (בדרך קבע בכל מחזור מחדש)אך לא מאפשרת להחדיר אצבע היות וזה כואב לה(היא בתולה).אני חושב שהבעיה היא דווקא בי כאשר לא הייתה לי זקפה מלאה לאחר המשחק מקדים והדבר לא אפשר חדירה כפי שצריכה להיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד09/08/2014אם אני מבינה אותך נכון
זה הפעם הראשונה עבורך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,עבור שנינו.
דן09/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,עבור שנינו. - תגובה
דניאלה פרייפלד09/08/2014יכול להיות שזה מסביר את הקושי שלך ..מרוב שאתה רוצה להצליח ולא יצא לך ...
יש לזה השפעה על הפין
מרוב דאגה ומחשבה, קשה לך להחזיק את הקשיחות..
אתה גם דואג לה ולכן אתה לא כולך בתוך המגע האינטימי אתה מרוכז בכל דבר חוץ ממך....
האם נסיתם שהיא מעליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דן09/08/2014כן,ניסינו בתנוחה בה היא מעלי.
אציין שאני מרגיש מאוד נינוח,לא פוחד במיוחד מהביצועים בשלב הזה והאווירה במיוחד בין שנינו מאוד נעימה ורגועה.
מה אפשר לעשות במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד10/08/2014אני אציע משהו
מקווה שזה יעזור ,אם לא, כדאי לחשוב ללכת ליעוץ מיני ( באתר איטם יש רשימה)
משחק מקדים קצר-חימום גירוי...
ואז בחדירה איטית ובשלבים בתנוחה שהיא תחזיק בפין ,אולי היא על כסא..
ואז להיכנס קצת, לברר איתה איך היא מרגישה ,לשהות שם ואז עוד קצת, לא חייבים, אפשר להשאר בקצת ,שוב לברר איתה ....אם היא מחזיקה בפין אולי זה יתן לה הרגשה של היא אחראית בקצב ...
מקווה שזה יעזור אולי תשמשו בחומר סיכה על בסיס מים שים על הפין אם מתיבש להרטיב עם מים לא להוסיף חומר....
אני מקווה שאתם משתמשים באמצעי מניעה כל שהו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מודה לשתיכן עלהתגובה,יום נעים!
דן12/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)