שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהי
    12/08/2014

שלום,
    רציתי לדעת אם אוננות (גירוי הדגדגן ידנית,לא ע"י מכשיר) שנעשתה ללא סיכוך ולא בעדינות (אופי האוננות הוא לא עדין כלומר הפעלת יותר ויותר לחץ ישירות על הדגדגן) וביומיים מסוימים אוננתי שעות בכל אחד מהימים , יכול לגרום לנזק עצבי לדגדגן ולאיבר המין ולמערכת השתן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    12/08/2014

אם נעים וטוב לך אין חשש אם את מכאיבה לעצמך או פוצעת את עצמך ....
    בכל מקרה ,רצוי לגוון את דרכי האוננות שלך ולא להישאר עם גירוי חזק ועוצמתי ...
    שתרצי לעבור לגירוי זוגי אם תתרגלי לעוררות ואורגזמה רק מעוצמה חזקה אולי לא תצליחי להינות מגירוי אחר ופחות חזק
    אז כדאי להתחיל היום להתרגל לכמה וכמה עוצמות....
    תהיי סקרנית לעצמך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מישהי
    12/08/2014

תודה על התשובה. במהלך הגירוי אני מרגישה רגישות אך לא כאב(זה תקין) ואחרי האורגזמה אני מרגישה רגישות רבה מאוד למגע בדגדגן ורצון להשתין.האם זה תקין? בנוסף רציתי לדעת אם אני ממשיכה לגרות את הדגדגן לא המון זמן אחרי האורגזמה ,כשהוא עדיין רגיש,עלול להיגרם נזק לעצבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

דניאלה פרייפלד
    12/08/2014

רגישות נעימה או מציקה ולא ניעם
    רצון להשתין זה בסדר....
    ושוב ליטוף נגיע לאחר אורגזמה אם נעים לך בבקשה
    תזהרי נשמע שאולי כי תפצעי את עצמך
    אם יש רגישות ואדום כדאי לתת למקום לנוח....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו