עזרה דחוף בקשר לסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף בקשר לסקס
    Tama
    21/08/2014

שלום צריך עזרה בנוגע לסקס הראשון שלי אני בן 16 ויש לי מישהי שרוצה שנקיים יחסי מין אבל אני מפחד היא מנוסה ( לא בתולה ) ואני בתול אני פוחד להגיע לאקט המיני ולגמור מהר או שלא יעמוד לי מה אני צריך לעשות? והאם זה קשור ללעשות ביד? אמרו לי שאם אני עושה ביד לא יעמוד לי ואני לא יגמור וכל מיני דברים כאלה בבקשה אני חייב עזרה אף אחד אחר לא עוזר לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף בקשר לסקס

הוספת תגובה

• בנוסף

Tama
    21/08/2014

אני פוחד שהפין לא יעמוד חזק מספיק בשביל חדירה... אני חייב עזרה ממש דחוף תודה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף בקשר לסקס - תגובה

דניאלה פרייפלד
    21/08/2014

לפני שאני עונה לשאלותך
    יש לי שאלה
    הכל טוב ויפה שהיא רוצה
    מה אתה רוצה באמת....להגיד שעשת, חוויה,אתגר....
    תשאל את עצמך האם אתה באמת רוצה לקיים יחסי בשביל לקיים
    לא בקשר , אולי ללא להנאה הדדית אלא לקיים יחסי מין....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

Tama
    21/08/2014

אני איתה בקשר כבר שנה אנחנו ביחד זה מרצון אני והיא רוצים אני באמת אוהב אותה... ואני פוחד והיא כן רוצה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו