שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    טל
    16/04/2008

שתי שאלות
    1. איך אני יודעת שהחבר שלי "הלביש" את הקונדום נכון?
    2. אני יודעת שזה לא ממש קשור לפורום הזה אך אם אשמח אם תוכלו לענות או לפחות להפנות למקום שכן ניתן לקבל מענה. אני חרדתית. הייתי בטיפול גם תרופתי וגם פסיכולוגית ולמזלי הרב לא סובלת יותר כמעט בכלל מהתקפים ומנהלת חיי ככל אדם באשר הוא.
    לאחרונה חבר שלי ואני החלטנו שאנחנו מאוד מעוניינים לקיים יחסים, אני קוראת מידע ומסתובבת בפורמים גם כי זה מעניין וגם כדי לצבור ידע (במקום מסוים זה מקנה לי את היכולת גם בתחומים אחרים בחיים להעמיד את הרציונל ומה שקורה בפועל למול החרדות שלי).
    התעורר בי חשש מסוים שמא אתקף בהתקף במהלך הקט מסיבה כלשהי, החבר שלי לא יודע על הבעיה מאחר ואינני מרגישה צורך כלשהו לשתף בה על אף שהיחסים פתוחים ותומכים מאוד.
    מה עליי לעשות? ואם כן יתרחש התקף האם יש לעצור את האקט?

תודה רבה- נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לנלי שלום

מירב שרון
    16/04/2008

מהשאלות שלך עולה סוגיה של אמון. האם את יכולה לסמוך על בן הזוג שהוא אכן שם את הקונדום נכון? במקרה הזה אני ממליצה לך בחום לא להסתמך על קונדום כי קונדום עלול להקרע ולכן עדיך שתתחילי לקחת גלולות. לגבי שאלתך השניה, זה דווקא לגמרי המקום המתאים לשאול אותה בפורום הזה. את מתארת בעיה שממנה את סובלת של חרדה שעלולה להשפיע על המיניות שלך.את מוסיפה שאינך מעוניינת לשתף את בן זוגך, וכאן עולה שוב הסוגיה של אמון, מדוע? אם היחסים ביניכם מספיק קרובים והגעתם לרמה כזו של אינטימיות ביניכם שאת מעוניינת לקיים עמו יחסי מין, אז למה את לא רוצה לשתף אותו בקושי שלך, יתכן שעצם השיתוף יעזור לך להרגיש שמה שלא יהיה, תקבלי תמיכה מצידו ברגע האמת. ומצידך חשוב שתהיי קשובה לרגשות ולמחשבות שיש לך לפני האקט ובמהלכו על מנת להיות עם יד על הדופק לגבי עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טל
    17/04/2008

רציתי לדעת בכל אופן איך שמים את הקונדום למקרה שארצה ל"סייע" P:
    בכל אופן, עניין האמון נמצא בטיפול ויש לפנינו עוד דרך ארוכה אבל כן הגעתי איתו לרמה של אינטימיות שאין לי עם שום אדם אחר. לספר או לא לספר? ההחלטה נופלת בהרגשה שזה עניין פרטי שלי ומלבד להוריי (גם בלית ברירה) אין אדם שיודע על הבעיה. אין זה חלילה מכיוון שאני מכחישה אותה או מנסה להתעלם. זה פשוט לא נראה לי כמו משהו שעוד מישהו אמור לדעת עליו חוץ ממני.
    אני עם השדים שלי, או יותר נכון עם המחשבות שאני יוצרת מתמודדת לבד.
    אני יודעת שזה במקום מסוים אגואיסטי לא לספר לו כי במקרה שאכן יתרחש התקף הוא ירגיש חסר אונים ולא יבין מה הבעיה.
    אבל מפה עד לספר לו על משהו שהוא הכי פרטי בעולם, זה לא מוקדם לדעתך?
    אני באמת לא יודעת מה לעשות וזה אוכל אותי כי אני רגילה להתייעץ איתו, הוא החבר הכי טוב שלי.

ואם אכן יתרחש התקף, לעצור את האקט?

אני מתנצלת שאני מנג'סת אבל זה חשוב לי, תודה רבה, נלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

טל
    20/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

מירב שרון
    22/04/2008

אלף בית ביחסים של זוגיות זה תקשורת פתוחה, אז כן אני ממליצה שתהיה פתיחות בנושא הזה גם למענך וגם למענו, וכמובן למען הזוגיות ביניכם. ולגבי קונדומים, את יכולה להיכנס לאתר של דורקס כדי לקרוא בנושא של קונדומים אם את רוצה לדעת איך להלביש לבן זוגך קונדום כמו שצריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי, תודה רבה :)

טל
    24/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל היקרה!!

ריקי
    21/05/2008

טל היקרה!! חישבי טוב
    את חרדית לדברייך, חישבי טוב מה את הולכת לעשות!!!!!
    יתכן גם אם את מרגישה טוב נפשית, דבר זה יגרום לך להתקף.
    אני לא דתיה-ואילו אישית נגד יחסים לפני נישואין.
    עצתי-שימרי את הכיף הראשוני לבעלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריקי חמודה

טל
    21/05/2008

אני לא חרדית. אני חרדתית :)
    זוהי בעיה פסיכולוגית בלי קשר לדת
    תודה על האכפתיות. טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו