כמה שאלות חשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות חשובות
    בן 18
    29/08/2014

-אני בן 18 ובדרך כלל הייתי מאונן פעמיים ביום השבוע החלטתי להפסיק ולאונן פעם בכמה ימים, כשהייתי מאונן פעמיים ביום היה יוצא לי מעט זרע והוא היה יוצא שקוף ועכשיו אחרי שאני מאונן פעם בכמה ימים שמתי לב שהזרע שיוצא לי הוא בגוון צהבהב קצת רציתי לדעת אם זה נורמלי ואם אפשר להבין משהו מהצבע של הזרע לגבי פוריות או משהו כי אני מפחד מהעניין הזה או שלצבע אין משמעות?(חוץ מזה שלזרע שלי יש ריח מוזר וטעם קצת מגעיל שמשאיר טעם לוואי בפה אז גם אם יש משהו לעשות לגבי זה)
    -שאלה שנייה זה לגבי הכמות כי גמרתי היום אחרי שלושה ימים שלא גמרתי ויצא לי בערך כפית שטוחה של זרע זה הגיוני או שזה מעט מידי(מה הכמות האידיאלית?)
    -ושאלה שלישית זה כשאני גומר הזרע לא משפריץ הוא רק נוזל עכשיו אני יודע שכשעושים סקס הזרע צריך להשפריץ כדי להגיע להפרייה אם רוצים ילד אז רציתי לדעת אם זה נורמלי ואם כן אז למה לחלק זה משפריץ ולחלק לא כי לחברים שלי משפריץ כל הזמן ולי לא.
    תודה וסליחה על החפירה :)
    שבת שלום:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות חשובות

הוספת תגובה

• כמה שאלות חשובות - תגובה

דניאלה פרייפלד
    01/09/2014

אוקיי
    כפית זה בהחלט טוב זה הכמות....
    זרע לא צריך להשפריץ אלא לצאת....ומשם הוא נע קדימה לפגוש את הביצית
    צבע של נוזל הזרע יכול להשתנות שקופף לבנבן צהבהב...אם זה צבעים משונים כדאי לברר עם רופא אדום יכול להיות עם דם לדוגמא
    טעם וריח יכולים להיות מושפעים ממאכלים יש אומרים...
    טעם זה גם אישי אולי לך זה לא ...לאחר זה אולי ..אחר..וכן זה יכול להשאיר טעם לוואי
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו