מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה ממש חשוב לי, תענו =[דחוף מאוד =<16/04/2008
אני וחבר שלי ממש התקדמנו מבחינת המיניות..
לפני כמעט שבוע הגענו למצב שאני נשארתי רק עם חזייה ותחתונים והוא רק עם בוקסר ונדמה לי שהמכנס גם היה בערך עליו, לא כל כך שמתי לב..
ו.. כל התנוחות שעושים בדרך כלל כשעושים סקס.. עשינו, כמעט עירומים כמו שאמרתי לך..
זה קרה פעמיים באותו שבוע [שבוע שעבר] והיו פעמים שנגענו אחד לשני באיבר המין והוא די ניסה להחדיר את האצבע שלו, למרות שתמיד דאגתי שזה יהיה מעל התחתון והוא גם לא ניסה מתחת,
אבל כמה ימים אחרי זה התחלתי להרגיש שם קצת כאב שנעלם אחרי כמה ימים,
והייתי אמורה לקבל מחזור כבר ביום שני הזה ולא קיבלתי (עד שסוף סוף המחזור שלי די התחיל להסתדר..) ואני ממש מפחדת או מוטרדת אם נכנסתי להריון או משהו.. זה אפשרי בכלל?
ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השני והכל ואנחנו הרבה זמן ביחד.. אבל אנחנו רק בני 15.5 כמעט, זה נורמלי? או שזה זנותי מצדי או משהו בסגנון וכדאי ללכת לאט יותר? ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/04/2008מהתיאור שלך, במהלך האקט המיני היית עם תחתונים וחזייה וחבר שלך החדיר אצבע לפות שלך. אם הבנתי אותך נכון, את לא יכולה להיכנס להריון מזה. אבל מאחר ואתם בשלב שבו אתם מתקרבים לקראת קיום יחסי מין מלאים, אני הייתי ממליצה לך בחום להתחיל לקחת גלולות. אם בכ"ז יש לך חשש שמה את בהריון, את יכולה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)