מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת ייעוץ דחוף !!נועה09/09/2014
אני בת 18 וחצי ויש לי חבר בן 22 , אנחנו ביחד כבר 8 חודשים והתחלנו לקיים יחסי מין לפני שבועיים , סיפרתי לאמא שלי ומאז היא לא מפסיקה לשגע אותי לגבי העניין , היא מעדיפה שניפגש פחות , היא לא רוצה שנסתגר בחדר וגורמת לי להרגיש לא בנוח עם מה שעשיתי ושאני עושה טעות . לפני יומיים היא גם סיפרה לאבא שלי שמאז גם הוא הצטרף ושניהם כל היום עוקצים אותי בעניין , רוצים שאני אפגש איתו פחות , אומרים לי שאני עושה טעות , גורמים יל להרגיש רע , אני כבר לא יודעת מה לעשות , אני מתוסכלת לגמרי כי זה דבר שאני כל כך רציתי וחיכיתי לו ואני מרגישה שעשיתי את זה בפעם הראשונה עם הגבר הנכון שבאמת אוהב אותי והם אלה שמורידים לי את הביטחון וגורמים לי להרגיש רע עם עצמי ...
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת ייעוץ דחוף !! - תגובה
דניאלה פרייפלד13/09/2014סליחה נועה באיחור
חבל שאת מרגישה כך
את בחורה בוגרת שלפי דבריך בקשר אינטימי אוהב לכאורה המצב האידיאלי
אני חושבת שרצוי שתומר זאת להוריך
שאת כבר 18... את אוהבת אותו הוא אותך
לשתף אותם בכל הדברים הטובים שאת רואה בו....
הכי חשוב שאת משתמשת באמצעי הגנה שלא יחששו להריון לא רצוי וכך את גם מראה להם שאת אחראית....
ואולי קצת פסכולוגיה הפוכה כלומר מה אתם רוצים שתנפגש ברחוב או במכונית
לשלם על מקום...הכי רצוי ובטוח בבית
כל עוד את לא מפריע להם, קולות ,הולכים העירום...
אני מקווה שעזרתי ושוב סליחה שלקח ל זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)