טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ממ אוקי אז אני בטוחה שעזרתם להרבה נוער פהאז תודה בשמם.:) אז ככה יש לי חבר ממ שנה. ואני אוהבת אותו מאוד והוא אותי אבל ממש ממ אני בת 15 הוא 15 וחצי וסתם הגענו למצב שכמעט עשינו את זה.. אנחנו רוצים.. אז רציתי לדעת הכל על הפעם הראשונה הכל על אמצעי הגנה מחלות.. הסבר........ וגלולות הכל הכל הכל:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חשוב שאת שואלת את כל השאלות לפני הפעם הראשונה שלך. אני ממליצה לך להיגע לרופאת נשים על מנת לבקש מרשם לגלולות. אם לך ולחבר שלך אין ניסיון מיני קודם אז אין חשש ממחלות מין. על מנת שלא יכאב לך בפעם הראשונה מומלץ להקדיש תשומת לב למשחק מקדים, נשיחקות, חיבוקים, ליטופים, מין אוראלי, וכד'. כמו כן כדאי להיעזר בחומר סיכה על מנת להקל על החדירה. ניתן להרחיב את קרום הבתולין על ידי החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכן הלאה. מאחלת לכם שהחוויה המינית הראשונה שלכם תהיה חיובית עבור שניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד