מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמ.. זמן ממוצע לסקס הוא..1.2.3??..אנונימי19/04/2008
אז ככה אני יש לי בעיה עם הזמן של הסקס הוא נירא לי קצר מידי ובסרטים זה ממש הרבה זמן וממש הייתי רוצה שהסקס שלי היה נימשך ככה איזה שעה וחצי לפחות ואבל זה לא ככה ותמידי גם תיארתי את זה ככה אני וחברה שלי שוכבים כימעט כל יום הפעם הראשונה שלי הייתי ממש הרבה זמן שכבתי עם שתיי נערות ליווי לא באותו הזמן שכבתי איתם איזה שעתיים שעתיים וחצי ואחריי זה זה היתחיל לרדת על שפעם עשיתי חדירה וגמרתי אבל בישביל לא לבייש את עצמי משחתי גם לסיבוב שני ובל בממוצע זה נימשך עכשיו בערך ביין 2 ל12 דקות ללא משחק מקדים אז ממש קצת זמן אני מפחד לישעול חברים והחברה אומרת שהיא נהנת ויש לא קושי בגמירה אז היא אף פעם לא גומרת רק מי אוננות או במיקלחת ואני חושב בגלל שאני יותר מידי מהיר וזה פאק כי אני רוצה לספק אותה יותר ממני .ועם יש לי לפחות משהו אחד להיתגאות בו זה האיבר מין שלי שהוא דיי גדול וממש נאה ולא עקום או בכל מיני צורות מוזרות וליפעמיים אני מרגיש היא רוצה להמשיך אבל אני כבר לא יכול וליפעמיים אני מיתאמץ והולך לסיבוב שני וליפעמיים שלישי פעם הגעתי גם לרביעי שזה היה כייף באותו היום אבל למחורת זה משהו אדום ונפוח במיכנסיים אז לא הייתי ממליץ הייתי רוצה לדעת כמה זמן נימשך בממוצע והעם יש משהו חוץ מי ויאגרה ומעמיד יותר זמן אגב ניסיתי פעם 4 ויאגרות באותו הזמן ולא נעמד לי ולא שאני אימפוטנת או משהו עומד לי מי חירמונים וכזה אבל מי זה לא נעמד לי זה היה מוזר .. משהו שפחות מזיק ועושה את העבודה ..
טנקס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה אתה?
מירב שרון22/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד חודשיים 18
אנונימי26/04/2008אבל אני לא מבין איך זה קשור לגיל אני רוצה לדעת כמה זמן נימשך סקס כי הוא נירא בעיניי דיי קצר או שזה פשוט ככה צריך להיות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי יקר...בסרטים כמו בסרטים
ד``ר עידן מיליצ`ר26/04/2008הכל נראה פנטסטי! יש מחקרים עכשווים שמין טוב נמשך בין 3-13 דקות ולא שעות ע"ג שעות. תרגיע את עצמך מהסרט שרץ לך בראש בגלל הסרטים שאתה רואה ותהנה ממה שיש!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)