מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדת...קטיה19/04/2008
שלום !..
אני בת 14 אבלל הגוף שלי בנויי לילדהה בת 16 ככה..
כיבלתי מחזור בגיל 12+...
ויש לי חבר ואני מעוד אוהבת אותו ואני יודעת בברור שהוא גם אוהב אותי...
ואנחנו רוצים לקיים יחסי מין אבל אני מפחדת...שזהה יכאב לי וירד לי דם מה בדיוק ניקרה שם?
האם זה כואב? האם אפשר להוריד אותו לפניי קייום יחסי מין? או שזה צריח לבאו טבעי?
אני נוראה מפחדת רק ביגלל הכאב...
ואיזה עמצאי מניאה אפשר להישתמם?
אשמח אם תעזרי לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :(
קטיה22/04/2008למה לא עונים לי?
זנ דיי דחוף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון22/04/2008את מאוד צעירה ומלאה בחששות, כולי תקווה שאת לא מרגישה שמופעל עלייך לחץ לקיים יחסי מין, כי אם כן אז חשוב שלא תכנעי ללחץ בכיוון הזה. בכל אופן, קרום הבתולין הוא כמו שריר בצורה של טבעת וזה מתרחב, זה יכול לכאוב בהתחלה אם זה לא נעשה בעדינות. אפשר להרחיב את הקרום בצורה הדרגתית על ידי החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכד'. ניתן להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים. ומומלץ להגיע לרופאת נשים ולבקש מרשם לגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי מבייש =\...
קטיה23/04/2008אם מי אני צריחה ללכת אם אמא שלי?..
אויי אםם כןן אני ממש ממש ממש מיתביישת אפילו לדבר איתה על הנוסע הזה...
זה חובה אם הורים או שאפשר לגשת לבד שזה לא ניראה לי
יש עוד דרך?.... להסיג גלוגלות?
תודה מראוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלותייך
מירב שרון24/04/2008את לא חייבת לגשת לרופאת נשים עם אמך, את יכולה לגשת בעצמך. ולגבי חומר סיכה ניתן לרכוש בכל בית מרקלת (סופר-פאר, ניו-פארם)
יש מה שנקרא KY GEL או LOVE GEL ועוד כמה חברות שונות וזה בדר"כ ממוקם ליד העמדה של הקונדומים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכאב לא כזה גדול ולא צריך לחשוש
כ23/04/2008מימנו זה לא כאב כאב זה כאב נורא קטן שבדרך כלל לא קורא לא לכולן כואב בדרך כלל זה לא כואב
בימיוחד אם הבחורה לא חוששת,אם את תיהי בשליטה ועליו ותעשי את זה בדיוק איך שנוח לך זה יוריד את החשש וגם יהיה לך הרבה יותר נוח תישכבי עליו ותדפקי אותו תיתעקשי על זה זה יהיה הרבה יותר נוח בישבילך.בהצלחה ;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה....
קטיה24/04/2008איפו להסיג את החומר סיכה הזה?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)