מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבל מיניתחסויייי13/11/2014
אז שלום
אני בן 16 ואני מבולבל מאוד מינית
הדבר הזה התחיל מאז שהתחלתי לעשות ביד והתחלתי פתאום לאוהב בנים וגם בנות
כול חיי אהבתי בנות ואני פתאום הרגשתי הרגשה מאוד מוזרה אני ממש בכיתי באותו רגע מה שאני אומר אז שתמיד שאני עושה ביד אני מרגיש שאני כיאלו בא לפלוט אני חשוב על ילד מהכיתה שלי עושה לי ביד ואני פולט במהירות
גם פעם אחת עשיתי אליו ועל עוד שתי ילדים ביד אחד בן ואחת בת
מה שאני אומר בקיצור האם זה אומר שאני גיי ? האם זה לגיטמי לחשוב על דברים כאלה בגלל ההורמונים
ואולי הפורנו דופק את השכל ??
נ.ב לפעמים ישלי הרגשה שאני רוצה לאונן על בנים וזה מגעיל אותי וגם לא עומד לי מבנים ערומים רק מבנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/12/2014בגילך זה טבעי לחקור את המיניות שלך עם עצמך, תאפשר לעצמך את החופש הזה, זה לא אומר עליך שום דבר. רובינו נמצאים על הרצף בין הטרוסקסואליות להומוסקסואליות, זה לא שחור-לבן אלא גוונים של אפור...לגבי הפורנו, אין ספק שהוא מייצר עיוות של המציאות אבל גם פה הכול עניין של מינונים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)