מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבולחסויייי19/11/2014
אז שלטם
אני בן 16
בזמן האחרון אני נמשך קצת לבנים אבל לבנות גם
אני כול חיי אהבתי בנות עד גיל 14 שהתחלתי קצת לאוהב בנים
אני נלחץ מי זה ושאלתי את אבי אם הוא יקבל אותי ככה הוא אמר בכול מצב ניסתי את זה ועדיין אני לא רוצה להיות מאוהב בבנים
אני נמשך לבנות עדיין אבל הנטייה של הבנים חוסמת את זה לפי דעתי יש מצב שאולי אני סובל מחרדות וזה משפיע אליי אני ממש אבל ממש לא רוצה להיות הומוסקסואל
מה שאני שואל פה האם אני גיי???
כי גם עם אני נגיד רואה סרט גיי לראות עם זה עומד עדיין ישלי לזה משיכה קטנה אבל לא עומד לי
אז כמה ששאלתי האם אני גיייי???
או דו מיני
או שזה נורמלי לחוות את זה כי אני עדיין לא יכול לדעת מה אני כי שמעתי שרק בגיל 18
ואני לא עובד על אף אחד אני ממש רציני אז תודה למי שעוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגיע -
בני21/11/2014היי
כל חייך...כולה אתה בן 16 אתה כמו כל נער בגיל ההתגברות המיניות שלך טרם התגבשה תן לעצמך עוד קצת זמן להתבשל, על פניו אתה סטרייט לחלוטין, אתה צודק שהפורנו משבש לך את קוו המחשבה, תרגיע והכל יסתדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישלי עוד שאלה
חסויייי21/11/2014אתמול עשיתי ביד על אחד מהחברים שלי ואפשר להגיד שנהנתי קצת אבל גם סבלתי קצת זה עדיין לא אומר שאני גיי כי זה פעם שנייה שאני עושה על משהו ???
זה בסדר בגלל שאני עוד קטין
וההורומונים מתבלבלים
וממש הרגעת אותי שאמרת שאני סטרייט כי תמיד שאני רואה פורונ זה מבשבש לי את השכל על בנים וכדומה
וזה נורמלי שראיתי סקס גייז ושעשיתי על חבר ביד ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי -
בני21/11/2014היי
זה נורמאלי כל זמן שאתה לא עוסק בזה...פנטזיות זה טוב במידה מסוימת אפילו כדאי שלא תממש את הפנטזיות שלך, אתה יודע שיישאר משהו בשביל הדמיון...גם העיסוק בסקס וכו' בריא אבל שוב לא יותר מידיי...
תחייה את חייך, תלמד, תעבוד, תהנה, אם הפורנו והעיסוק סביב זה תופס לך יותר מידיי זמן אז כדאי שתתחיל לצמצם לאט לאט ולהוריד את המינון, שלא ישבש לך את שאר הדברים שאתה אוהב לעשות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסויייי22/11/2014תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון15/01/2015אני מבינה שיש לך בלבול לגבי הנטייה המינית שלך. אני מצטרפת לחברך לפורום שאמר לך "להרגיע". בגילך זה מאוד לגיטימי לחקור את המיניות שלך עם עצמך ולאפשר לך את החופש לחפש את עצמך ומה שעושה לך את זה. בעקרון רובינו על הרצף בין הטרוסקסואליות להומוסקסואליות, זה לא שחור ולבן אלא גוונים של אפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)