מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבולחסויייי26/11/2014
אז שלום
זה פעם שנייה שאני שואל פה משהו
אז ככה אני ראיתי את הזין של חבר שלי וזה ולפעמיים ישלי חשק כזה לפעמיים למצוץ לו
וגם להזדיין איתו וזה לדעת איזה טעם יש לזה וכדומה...
זה אולי בגלל שאני סקרן וזה זה כמו שבנות מתנסות ומתנשקות וכול זה ??
זה בגלל שאני עוד קטין בן 16 וזה
וההורמונים משתוללים וכול זה
ושאני לפעמיים חושב עם בן עושה לי ביד או שהוא מוצץ לי ואני עושה לפעמיים ביד אבל לא גומר
גם ההורים קוראים לגיל הזה ''טיפש עשרה''
ואני לא רוצה להיות כזה
ולפעמיים אני חושב על בנות ואני מתחרמן וזה אבל לפעמיים לא באלי אלייהן יעני או לקק להם את הכוס או למצוץ להם את הפיטמות וכדומהה
מה שאני מנסה להגיד אות פעם האם אני גייייי ??? :(
והאם פורנו לגיל שלי דופק תראש אולי אני חושב גם בגלל שלא הייתה לי הרבה זמן חברה או בגלל שאני כול הזמן בחברת הבנים
לא עומד לי מבנים ומבנות כן עומד לי
אני לא יודע ממש מה אני ואני אוכל סרטים שאני גיי וכול זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
חסויייי26/11/2014עדיין ישלי משיכה לבנות אני כן אוהב אותן וזה אבל לפעמיים המשיכה הזאת של הבנים מונעת ממני לבנות ואני נלחץ חבר אמר שזה סתם שטויות וכול זה יעבור
ואני לא מחרטט ואני מאוד רציני
ולפעמיים עם אני עושה ביד על משהי פתאום משום מקום פתאום עולה לי תמונה לראש כיאלו חבר עושה לי ביד או שאני דופק אותו ואני נלחץ בטירוף רצח
אז מה זה בעצם אולי זה בגלל שאני נלחץ וזה מחמחיר
או שיש מצב שאני גיי :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבול - תגובה
דניאלה פרייפלד24/12/2014סליחה שלא הגבתי קודם
אז מה לעשות,ההורים צודקים
אתה בגיל הטיפש עשרה שהרבה בנים/בנות מחפשים תשובות לשאלות מסקרנות כולל במיניות
משיכה ...
איך זה יהיה עבורי...
האם זה כמו בסרטים...
התנסויות...
אם אתה לא סגור למי אתה נמשך ונשמע שאתה נמשך לנערות אך מתעניין לגבי נערים.. אתה לא צריך להחליט מחר ,אתה מתבגר...
היום יודעים שיש יותר גמישות במשיכה יש שתמיד נמשכים גם לגברים וגם לנשים אך היות ויכולים גם וגם שברצונם להתמסד מחליטים ...
לגבי פורנו - יכול להיות שזה ישפיע עליך לרעה ויכול שלא
כך בחשבון שזה סרט מבוים כולל האיברים ,זמנים ,גדלים
אישה לרוב לא נהנית במציאות כפי שנראה על המסך
האישה נתפסת כחפץ ורוב בנערות שתפגוש רוצות שתיגש אליהן לא כפי שרואים בפורנו
אני מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)