מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד משהו..חסוי13/01/2015
הוא חבר ראשון שלי ואני שלו ושנינו בתולים..
הוא כמובן מבין בזה ואני לא הוא לפעמים מסביר לי דברים..
מעצבן קצת שרק הוא נוגע ואני לא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/01/2015אני מבינה שעבור שניכם זה קשר ראשון שיש אינטימיות ומגע מיני. כמו כן, את אומרת שיש ביניכם ויכוחים, ומציינת שהמגע של "מזמוזים" מגיע רק ממנו וזה מעצבן אותך, מה את בעצם אומרת? גם את רוצה להיות זאת שנוגעת בו? אם כן, אז תעשי את זה. לגבי התקשורת יש מקום לעבוד על זה ביניכם, להגיע למצב שאת מרגישה שהוא יותר מבין אותך ואת יותר מבינה אותו מחוץ למיטה וגם במיטה. אני מבינה שאת גם שוקלת לקיים איתו יחסי מין, לגבי מתי זה הזמן, אין לזה כללים, מתי שתרגישי מוכנה, כרגע זה נשמע שאת אומרת שאת לא חושבת שאת כ"כ מוכנה שאת עדיין תמימה ושזה עדיין מוקדם לך מדי וזה בסדר, תהיי קשובה לעצמך ולמה שנכון לך. עוד לפני שאת שוקלת לגבי סקס איתו, מה לגבייך? כמה את מחוברת לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך? האם את יודעת איך לענג את עצמך? מאוד חשוב שתכירי את עצמך בשבילך ובשיל עתיד הקשר ביניכם כשתרגישי בשלה לסקס, תוכלי לדבר איתו ולכוון אותו איך לענג אותך. אם הכיוון הוא כן לקיים יחסי מין חשוב מאוד לא לשכוח להקפיד להשתמש באמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)