מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףשני13/01/2015
יש לי שאלה האם בעת גירוי מיני של הגבר הוא התככך טיפה על איבר מיני אך ללא חדריה והוא לא גמר. הוא גמר רק אחרי שעשה ביד בחוץ ויש לציין שהייתי בביוץ בודאות. יש מצב כך להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף - תגובה
דניאלה פרייפלד15/01/2015לפי התאור שלך אם הבנתי נכון
הוא גמר לאחר הכיכוך בך ולא קרוב לפתח והגינה
אם כך קלוש הסיכון להריון לא רצוי
רק בבקשה אמצעי מניעה כל שהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אך כוונתי שונה
שני15/01/2015אכן כן הוא גמר רק אחרי שעשה ביד בחוץ
אך כוונתי היא לזה שאיברי המין שלנו התחככו בזמן זה יכול להיות הריון כיוון שהייתי בביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אך כוונתי שונה - תגובה
דניאלה פרייפלד15/01/2015הוא גמר ואז השתפשפתם?
אם הוא גמר אחר כך ולא ליד פתח הפות הסיכוי להריון קטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאאא
שני15/01/2015לא ממש לא. השתפשפנו כמה דק ורק אח"כ הוא עשה ביד וגמר בחוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאאא - תגובה
דניאלה פרייפלד15/01/2015אם הוא גמר לא באיזור פתח הפות ולאחר מכן הוא לא התקרב לפתח הפות
החשש להריון לא רצוי קלוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה בבקשה ממך
שני15/01/2015זו הייתה כוונתי הוא גמר בחוץ שעשה ביד כן. אךךך לפני כן בחיכוך לזה התכוונתי אים יש מצב מזה להריון חלילה? בגלל זה שהייתי בביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה בבקשה ממך - תגובה
דניאלה פרייפלד15/01/2015אני מצטערת אני מרגישה שבמקום לעזור לך אני גורמת לך תיבול
אני כנראה לא מצליחה להבין
שוב מצטערת שלא הצלחתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסביר בבירור
שני15/01/2015באותו יום הייתי בביוץ בודאות והיה חיכוך בין איברי המין. אך ללא חדירה ולאחר מכן הגבר גמר בכלל בחוץ רק אחרי שעשה ביד. שאלתי היא האים בזמן החיכוך עצמו (שלגבר היה גירוי מיני )יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לדבריה של דניאלה
מירב שרון15/01/2015אכן הסיכוי קלוש ובכ"ז כאשר יש מגע ישיר בין פין לפות, מספיק שיש קצת נוזל מקדים עם זרע משפיכה קודמת שיכול לגרום להריון לא רצוי ולכן לא כדאי לקחת סיכונים מיותרים, גם אם הסיכוי נמוך אם לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה יש מקום לגלולה של היום למחרת ולהבא אנא לא לקחת סיכונים מיותרים ולהשתמש באמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהnv xt
שני15/01/2015מה ז"א מזרע משפיכה קודמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוזל המקדים
מירב שרון16/01/2015עלול להיות שאריות של זרע משפיכה קודמת, נאמר הוא אונן יום לפני, אז הזרע מאותו שפיכה עלול לצאת בנוזל המקדים בפעם הבאה שיהיה מגורה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)