מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירה בלי רצוןמתור17/02/2015
אני בן 18 וחצי. בשנה האחרונה שמתי לב שלאחר מתן שתן (ובמיוחד לאחר עשיית צרכים גדולים כשאני מתאמץ) אני מגלה שיוצא קצת זרע. אפשר להסביר לי למה זה ככה?
[לידע כללי, אני לא מאונן בדרך כלל בשנתיים האחרונות, פעם בחודשיים אולי וגם זה בקושי (הייתי מאונן הרבה בעבר מגיל 11 עד גיל 16)].
ועוד כמה שאלות קטנות: אוננות מרובה עלולה לפגוע בייצור הזרע ובאיכותו ומקטינה את הסיכוייים להביא ילדים לעולם? במידה והתמכרתי לאוננות וצפייה בסרטי פורנוגרפיה כיצד יוצאים מזה? והאם אוננות גורמת להתבגרות בטרם עת (אני חייב לציין שבגיל 15 אנשים חשבו שאני בן 17 ומעלה)?
תודה מראש על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון18/02/2015נראה לי שאם יוצא נוזל זה בסדר, לגבי אוננות, כל זמן שזה בגדר הסביר, אין שום מניעה, משום בחינה, רצוי להיעזר בדמיון ולא בפורנו שמייצר עיוות של המציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות
מתור19/02/2015ועוד כמה שאלות קטנות: אוננות מרובה עלולה לפגוע בייצור הזרע ובאיכותו ומקטינה את הסיכוייים להביא ילדים לעולם? והאם אוננות גורמת להתבגרות בטרם עת (אני חייב לציין שבגיל 14 אנשים חשבו שאני בן 17 ומעלה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות - תגובה
דניאלה פרייפלד20/02/2015אוננות לא פוגע באיכות או כמות הזרע....
אין קשר לאוננות והתבגרות פיזית.....
חשוב לא להיפצע ושזה לא יבוא על חשבון חיי היום יום שלך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
מתור03/03/2015סליחה שאני חופר לכם עם שאלות. התאפקות יתר עלולה לגרום לעקרות? שמעתי שאם מתאפקים מלהשתין יותר ממה שצריך אפילו אם מרגישים שצריך דחוף זה עלול לגרום לעקרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/03/2015תשאל תשאל לא לחשוש
אין קשר לאוננות ועקרות
נובע מסיבות שאינן קשורות לאוננות
תהנה תגלה
תגוון באוננות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לשאלה
מתור06/03/2015שאלתי אם התאפקות יתר מלהשתין גורמת לעקרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לשאלה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר06/03/2015לא! התאפקות לא תגרום לעקרות
ורק לידע כללי לעתיד...... אם יש רצון להריון, חשוב לא לאונן לפני יחסי מין ע"מ שלא לפגוע בכמות (נפח) הזרע
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?