התנסות חדשה ומבלבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנסות חדשה ומבלבלת
    ענת
    25/02/2015

שלום,

אני בת 17. נמשכת לבנים, היה לי חבר רציני והיה בינינו מגע מיני, אבל עדיין לא עם חדירה. בכל מקרה, עכשיו אני בלי חבר, אבל אני נמשכת לבנים.

אני מאוננת מגיל 14 בערך אני חושבת..
    ולאחרונה אני וחברה שלי התחלנו לדבר על אוננות, ובאחת הפעמים התחלנו לאונן ביחד. כל אחת לעצמה, אבל כן גם היו קצת נגיעות הדדיות בגוף אחת של השניה תוך כדי האוננות.

זה מאוד נעים לנו, ואני חושבת שנמשיך לעשות את זה מידי פעם (זה כבר קרה 3 פעמים), אבל מצד שני זה גם מאוד מבלבל, כי אני עדיין מרגישה שאני נמשכת לבנים, ואני לא יודעת מה זה אומר לגביי...ואם זה אומר שאני גם לסבית באיזשהו מקום... אני לא נמשכת אליה, אבל זה פשוט כיף לנו לעשות את זה ביחד מידי פעם. מה זה אומר? האם מה שאנחנו עושות זה נורמלי? לגיטימי?

מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנסות חדשה ומבלבלת

הוספת תגובה

• התנסות חדשה ומבלבלת - תגובה

דניאלה פרייפלד
    25/02/2015

את בת 17 וזה הכייף
    להתנסות ,לגלות. לא להיסגר אלא לבדוק את עולם המיני אינטימי ,מרצון!!!
    לפי התיאור שלך את נמשכת לגברים יחד עם זה את נהנית לאונן בחברת נערה ,לא חוששת ,פתוחה... לכי תדעי לאן זה יוביל.....
    גם אם תגיעו למגע אינטימי מלא ,זה לא אומר שאת לסבית !!!! יכול להיות שבזה זה יסתיים בהתנסות ...
    היום אין שחור לבן ,יש % מסוים ,שהם "גמישי "מיניות גם וגם או נמשכים ל וגם נהנים עם....את לא מתחתנת מחר ולכן את לא צריכה להחליט ...אם תרצי תתנסי ואז תחליטי..
    כל עוד שאת נהנית, זאת המפתח ...ככל שתלמדי יותר תביאי את זה לזוגיות שתבחרי....הנאה בהסכמה ועם זה עם בחור אמצעי מניעה כל שהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ענת
    26/02/2015

תודה על התשובה. זה מרגיע קצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    01/03/2015

אל תהססי לשאול עוד....אם את חושבת שזה יעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו