מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנסות חדשה ומבלבלתענת25/02/2015
שלום,
אני בת 17. נמשכת לבנים, היה לי חבר רציני והיה בינינו מגע מיני, אבל עדיין לא עם חדירה. בכל מקרה, עכשיו אני בלי חבר, אבל אני נמשכת לבנים.
אני מאוננת מגיל 14 בערך אני חושבת..
ולאחרונה אני וחברה שלי התחלנו לדבר על אוננות, ובאחת הפעמים התחלנו לאונן ביחד. כל אחת לעצמה, אבל כן גם היו קצת נגיעות הדדיות בגוף אחת של השניה תוך כדי האוננות.
זה מאוד נעים לנו, ואני חושבת שנמשיך לעשות את זה מידי פעם (זה כבר קרה 3 פעמים), אבל מצד שני זה גם מאוד מבלבל, כי אני עדיין מרגישה שאני נמשכת לבנים, ואני לא יודעת מה זה אומר לגביי...ואם זה אומר שאני גם לסבית באיזשהו מקום... אני לא נמשכת אליה, אבל זה פשוט כיף לנו לעשות את זה ביחד מידי פעם. מה זה אומר? האם מה שאנחנו עושות זה נורמלי? לגיטימי?
מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנסות חדשה ומבלבלת - תגובה
דניאלה פרייפלד25/02/2015את בת 17 וזה הכייף
להתנסות ,לגלות. לא להיסגר אלא לבדוק את עולם המיני אינטימי ,מרצון!!!
לפי התיאור שלך את נמשכת לגברים יחד עם זה את נהנית לאונן בחברת נערה ,לא חוששת ,פתוחה... לכי תדעי לאן זה יוביל.....
גם אם תגיעו למגע אינטימי מלא ,זה לא אומר שאת לסבית !!!! יכול להיות שבזה זה יסתיים בהתנסות ...
היום אין שחור לבן ,יש % מסוים ,שהם "גמישי "מיניות גם וגם או נמשכים ל וגם נהנים עם....את לא מתחתנת מחר ולכן את לא צריכה להחליט ...אם תרצי תתנסי ואז תחליטי..
כל עוד שאת נהנית, זאת המפתח ...ככל שתלמדי יותר תביאי את זה לזוגיות שתבחרי....הנאה בהסכמה ועם זה עם בחור אמצעי מניעה כל שהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענת26/02/2015תודה על התשובה. זה מרגיע קצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
דניאלה פרייפלד01/03/2015אל תהססי לשאול עוד....אם את חושבת שזה יעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)