מקווה שאולי אתם תוכלו לעזור לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה שאולי אתם תוכלו לעזור לי
    טל
    27/04/2008

היי, חבר שלי ואני אוהבים אחד את השני ונהנים מכל בחינה. לשנינו ניסיון מיני קודם (הוא 19 ואני 18). הוא חבר ומאהב מסור ומאוד סבלני. אני נהנת מהמגע המיני, מהמין האוראלי מהאוננות ההדדית וכו' אבל לא מצליחה להגיע לאורגזמה.
    אני לא יודעת כבר מה לעשות, הבעיה הייתה גם עם חברים קודמים אבל אף אחד מהם לא התעקש לפתור אותה, מה גם שלי זה לא הפריע.
    אני מסוגלת לאונן ולהגיע לאורגזמות בעוצמות מאוד גבוהות, אבל איתו זה פשוט לא קורה ניסיתי בנוכחותו וגם אז זה לא הלך משהו.
    אני מתוסכלת כל כך עד שלא בא לי יותר להתחיל שום מגע פיזי. ומצד שני אני בחורה עם לא מעט חשק.... לא יודעת מה לעשות. אני מתארת לעצמי שאם אני כל כך מתוסכלת הוא על אחת כמה וכמה.
    בבקשה תציעו לנו דרך לפתור את הבעיה, אני, אנחנו פשוט נואשים, אנחנו מוכנים לנסות כל דבר.

תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    30/04/2008

כשאשה מצליחה להגיע לאורגזמה עם עצמה ומתקשה לעשות את זה עם בן הזוג זה לעיתים בגלל קושי לאבד שליטה בנוכחות בן הזוג. בתור התחלה אני ממליצה לך לרכוש לעצמך את הספר של לוני ברבך "לעצמ - מיניות האשה" שעוזר לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם בן הזוג. כמו כן, תמיד קיימת בפנייך/בפניכם האפשרות לפנות לטיפול סקסולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר, תודה!

טל
    30/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו