מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ocd הומוסקסואליותדדדד08/03/2015
אז ככה הלכתי לפסיכולוגית והיא אמרה לי שיש לי ocd כול הזמן אני נלחץ ממחשבות על בנים עד היום זה התחיל מגיל 13 וחצי אני כול הזמן עצבני מזה ולא מתרכז היום עמד לי מבנים 3 פעמים מסרטי פורנו אחרים ואני לא יודע אני עדיין נמשך לבנות וזה המחשבה מונעת ממני להמשך אליהם אבל אני לא נכנע אני היום בן 16 וחצי לפי דעתכם יכול להיות שאני הומו ? אני נמשך קצת למין הגברי וזה אני מתחרמן טיפה מהם וכול זה אבל אני לא רוצה להיות כזה וזה מרגיש לי מגעילות לשכב עם בן וזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון10/03/2015רובינו על הרצף בנטייה המינית, זה לא שחור ולבן אלא גוונים של אפור, אתה מציין שיש לך משיכה גם לגברים וגם לנשים, מפריע לך שיש לך משיכה לגברים כי זה לא מקובל מבחינה חברתית, ואתה בגיל שמאוד חשוב לך להשוות את עצמך לאחרים בני גילך. היום יש הרבה יותר פתיחות ומודעות לכל הנושא של נטיות מיניות לכאן ולשם. אני מציעה לך לאפשר לעצמך את החופש לחקור את עצמך ואת המיניות שלך עם עצמך והסובבים אותך מבלי לשפוט את עצמך ביתר חומרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)