ocd הומוסקסואליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ocd הומוסקסואליות
    דדדד
    08/03/2015

אז ככה הלכתי לפסיכולוגית והיא אמרה לי שיש לי ocd כול הזמן אני נלחץ ממחשבות על בנים עד היום זה התחיל מגיל 13 וחצי אני כול הזמן עצבני מזה ולא מתרכז היום עמד לי מבנים 3 פעמים מסרטי פורנו אחרים ואני לא יודע אני עדיין נמשך לבנות וזה המחשבה מונעת ממני להמשך אליהם אבל אני לא נכנע אני היום בן 16 וחצי לפי דעתכם יכול להיות שאני הומו ? אני נמשך קצת למין הגברי וזה אני מתחרמן טיפה מהם וכול זה אבל אני לא רוצה להיות כזה וזה מרגיש לי מגעילות לשכב עם בן וזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ocd הומוסקסואליות

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    10/03/2015

רובינו על הרצף בנטייה המינית, זה לא שחור ולבן אלא גוונים של אפור, אתה מציין שיש לך משיכה גם לגברים וגם לנשים, מפריע לך שיש לך משיכה לגברים כי זה לא מקובל מבחינה חברתית, ואתה בגיל שמאוד חשוב לך להשוות את עצמך לאחרים בני גילך. היום יש הרבה יותר פתיחות ומודעות לכל הנושא של נטיות מיניות לכאן ולשם. אני מציעה לך לאפשר לעצמך את החופש לחקור את עצמך ואת המיניות שלך עם עצמך והסובבים אותך מבלי לשפוט את עצמך ביתר חומרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו