מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאנונימי09/03/2015
שלום, אני בת 18
יש לי חבר שנה, לא שכבנו עדיין אבל עשינו את כל השאר. (יבש, ביד וכו)
בכמה שבועות אחרונות אני מתקשה ממש להגיע לאורגזמה, פעם או פעמיים בזמן הזה הגעתי (אחרי הרבן זמן יחסית) אבל בתחושה נורא מוזרה וממש לא כמו שתמיד היה. אני לא מרגישה יותר עוררות מינית, כשאנחנו עושים דברים אני כבר לא מרגישה גירוי באיבר מין וזה התחלף לתחושה מוזרה ואף לא נעימה (לפעמים עד כדי כאב).
אני לא מבינה ממה זה נובע ומה קורה לגוף שלי, אני ממש לא חושבת שמשהו השתנה במשיכה לחבר שלי, עד עכשיו הכל היה טוב הייתי גומרת בהנאה רבה, חשתי גירוי וסיפוק ועכשיו מרגיש לי כאילו משהו נפגם לי בגוף. זה מתסכל אותי ממש ומכניס אותי לסרטים.. מרגיש לי כאילו משהו פיזי בגוף השתנה לי, תחושה שמשהו נפגע לי באיבר מין (בלי קשר לחבר). מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון10/03/2015האם את יודעת איך לענג את עצמך בלי קשר לחבר שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי10/03/2015כן. בהתחלה כשהתחלתי להתנסות מינית איתו התעניינתי בכל הנושא ואז ניסיתי גם לבד כמה פעמים לבדוק מה קורה וזה היה ארוך יותר מן הסתם אבל הצלחתי להגיע לאורגזמה. אחרי ששמתי לב לבעיה של השבועות האחרונות חשבתי אולי זה באמת משהו שקשור אליו אז ניסיתי לבד וזה לא עבד אז הבנתי שזה לא קשור אליו. אני פשוט לא מרגישה גירוי בדגדגן, אין תחושה מענגת כשאני נוגעת זה הפך לכמו איבר רגיל בגופי. אני ממש חושבת שמשהו נפגע לי שם, או השתנה, התחושה השתנתה לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון12/03/2015אם את שכנעת את עצמך שיש בעיה את מייצרת את הבעיה וזה הופך להיות נבואה שמגשימה את עצמה, מעין לופ שלילי. האם את נעזרת בפנטזיה מינית תוך כדי אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי13/03/2015בכמה פעמים שניסיתי חלק כן וחלק לא. אני לא חושבת שיצרתי את הבעיה ממחשבות והסתכלות על זה כ"בעיה". הרי זה התחיל ממשהו, לא חיפשתי או אף עלה במוחי מצב שכזה. אני מרגישה פיזית שינוי באיבר, בתחושה. יכול להיות שבאחד מהפעמים ביחסים המיניים שקיימתי עם חבר שלי החיכוך היה ממושך וחזק ואולי פגע לי בצורה כלשהי באיזור?
אגב, מאז ההודעה הראשונה שכתבתי הצלחתי באופן מפתיע להגיע לאורגזמה, אבל כל מה שקרה עד לשם לא היה נעים, פתאום אחרי זמן רב של השתפשפות וכו הרגשתי כיווצים אבל שוב, בהרגשה שונה לגמרי ממה שתמיד, וכל האקט המיני בכלליות עד הגמירה לא היתה ממש נעימה, הרגשתי גם תחושה שורפת כזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון22/03/2015האם את נעזרת בחומר סיכה לצורך אוננות?אפשר להיעזר ב-KY/LOVE GEL/שמן שקדים, זה אולי יעזור שלא יהיה תחושת שפשוף/שורף...
אנונימי23/03/2015לא משתמשת בזה. וזה לא תחושה חיצונית זו תחושה פנימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
אנונימי13/03/2015שכחתי לציין שמאז זה קרה פעם אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה פעם אחת?
מירב שרון08/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)