מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידותסיגי25/03/2015
אני בת 15.5 ויש לי חבר בגילי כבר חצי שנה. דברנו על זה אבל אנחנו לא מקיימים יחסי מין מלאים. אנחנו רק נוגעים אחד בשני גם מתחת לבגדים. עכשיו הוא רוצה לרדת לי. אבל אני פוחדת שהוא ירצה שגם אני ירד לו אז אמרתי לא שאני לא רוצה. הוא אמר לי שאם אני לא רוצה לרדת לו אז אני לא חייבת. מצד אחד אני רוצה שהוא ירד לי אבל מצד שני אני מרגישה לא נעים שהוא ירד לי ואני לא יירד לו. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיפור הוא כזה
חבר של סיגי26/03/2015לפני 3 שבועות סיגי אמרה לי שכשהיא נוגעת לי באיבר המין אני גומר וכשאני נוגע לה היא אף פעם לא גומרת. אז שאלתי אותה מה שאתם תמיד שואלים אם כשהיא מאוננת היא מצליחה לגמור. היא אמרה לי שכן אבל לפעמים לא. אמרתי לה שאנחנו עושים את זה במקומות לא כל כך נוחים וגם אנחנו עושים את זה מהר. אנחנו צריכם מקום נוח וגם זמן. אז אמרתי לה שאני מוכן לרדת לה, אולי זה יהיה יותר מהר. אז היא כעסה עלי ואמרה שאני אומר את זה כדי שגם היא תרד לי. אז אמרתי לה שזה לא נכון, והיא לא חייבת לרדת לי. אמרתי לה שאני מוכן שבפעם הבאה אני יתעסק רק איתה ואני ינסה לעשות את זה טוב יותר אפילו עם הלשון.
זה כל הסיפור. אמרתי לה שהיא לא חייבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגי וחבר שלה
מירב שרון27/03/2015העניין לגמרי שלכם וביניכם, מתי שיהיה מתאים ונוח לשניכם, אין לזה כללים, כל עוד זה נעשה בהסכמה וברצון. כרגע זה נשמע שסיגי לא כ"כ בשלה לזה ואפשר שתמשיכו לענג אחד את השני ידנית, כאשר אפשר שסיגי תיקח את היד שלך ותענג את עצמה כמו שהיא מענגת את עצמה עם היד שלה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגי וחבר שלה - תגובה
דניאלה פרייפלד05/04/2015אני רוצה להוסיף
כתבת שאתם עושים מפגשים במקומות לא נוחים
יכול להיות שזה משפיע על סיגי והאי נוחות נפשית/ פיזית לא מאפשרת
לה לאפשר לעצמה להשתחרר ולהיות חופשיה כדי להגיע לאורגזמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?