פנטזיה אסורה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיה אסורה?
    יעל
    10/04/2015

היי,

אני בת 16 וכבר דיי הרבה זמן (לפחות שנה) מאוננת מול פורנו (לפעמים גם מפנטזת בדמיון, אבל לרוב מול פורנו... ככה אני מחזיקה יותר זמן).

הבעיה היא שלפעמים זה מרגיש לי קצת יותר מידי. אני עושה את זה כמעט כל לילה במחשב בחדר שלי. לפעמים סתם גולשת באינטרנט, ופתאום קצת משעמם לי אז אני פותחת פורנו. זה לא מפריע לי לתפקוד, יש לי חבר ואנחנו עושים דברים ביחד וזה גם כיף (הוא לא יודע על הפורנו), חוץ מזה שזה אולי גורם לי ללכת לישון קצת יותר מאוחר (זה לא מפריע לי להתעורר בבוקר ולהגיע בזמן לבית ספר). האם זה נקרא שאני מכורה? כי הבנתי שאם זה לא מפריע לתפקוד הרגיל, אז זה בסדר...

ועוד דבר שאני ממש מתביישת. לפני כמה חודשים נתקלתי בפורנו שהוא כאילו בין בני משפחה... אבא ובת, אח ואחות... וזה ממש עשה לי את זה, ואני עדיין רואה כזה פורנו מידי פעם (ברור לי שזה סרטים מבויימים ולא אמיתיים). מאז שהתחלתי לראות כזה פורנו, אני מרגישה ממש אשמה, כאילו משהו דפוק בי. חשוב לי לציין שבמציאות זה ממש לא עושה לי את זה, ומחשבה מינית על בני המשפחה שלי, דוחה אותי, אבל כשאני רואה את זה בפורנו, אז זה ממש עושה לי את זה. האם זה נורמלי? האם זה בסדר? אין לי מושג למה דווקא זה מגרה אותי, אבל זה פשוט ככה...

תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיה אסורה?

הוספת תגובה

• פנטזיה אסורה? - תגובה

דניאלה פרייפלד
    12/04/2015

לפי התאור שלך את לא מכורה
    שמחה לקרא שאת בקשר ויש פתיחות בקשר
    ובכל זאת רצוי יותר בראש ופחות לסמוך על פורנו
    יכול להיות שאת צריכה לפתח את תסריטי הפורנו בראש
    הרי את הבמאית ולכן הכל מותר
    אולי תפנוקי דברים שלא ראית בסרטים
    אז תמשיכי להינות מכל המיניות שלך
    רק להמשיך להיות ערנית לעצמך בכמות הפורנו
    בחיי היום יום
    וגם אני מקווה שאתם משתמשים באמצעי מניעה כלשהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו