עומד לי כל הזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עומד לי כל הזמן
    אנונימי
    13/04/2015

אני בן 16 והזיין שלי עומד מבניגוד לרצוני כל הזמן ..אני מצליח לשלוט בו כשאני רוצה לקיים יחסי מין וכשאני רוצה שהוא יעמוד הוא עומד ..אבל ללא קשר לזה הוא עומד גם שלא בא לי שהוא יעמוד.. כל דבר הכי קטן גורם לו לעמוד ..עם זה חיכוך עם התחתונים או דברים כאלה ישר גורממים לי לזיקפה ולמצבים לא נעימים ...הוא עומד לי ביום בערך 5-8 פעמים אני לא נלחץ או חושב שזה לא נורמאלי ..פשוט זה התחיל כבר די לעצבן אחרי תקופה די ארוכה שזה קורה כמעט כל יום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עומד לי כל הזמן

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    13/04/2015

אני מבינה שזה יכול לפעמים לתסכל אותך שזה לא כ"כ בשליטתך, אבל כפי שגם אתה מבין זה אכן טבעי ונורמאלי, זה רק מעיד על כך שהכול תקין אצלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    13/04/2015

אני מבינה שזה יכול לפעמים לתסכל אותך שזה לא כ"כ בשליטתך, אבל כפי שגם אתה מבין זה אכן טבעי ונורמאלי, זה רק מעיד על כך שהכול תקין אצלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו