מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- #@29/04/2008
שלום.
מגיל מאוד מאוד קטן,ועד עכשיו(כנראה זה יימשך כל החיים)
אני מתאהבת אך ורק במבוגרים ממני.תמיד,.(אני בת 14)
אומנם זה לא מפריע לי(למרות שברוב הפעמים הלב פשוט נשבר.הרי הם גדולים ממני,עצם המחשבה
שהם בחיים לא יהיו איתי,לא כולם כן?מישהו שהתאהבתי בו בחיי,לא יעיף אפילו מבט לעברי.)
אך אני רוצה לדעת למה זה ככה אצלי,
כי כמו שאתם יודעים בנות בגילי ,רובם(יש ויש) מתאהבים
בבני נוער בגילינו.
יכול להיות שזה בגלל שאף פעם לא הייתה לי את דמות האב
שאני כ"כ רוצה בבית?(תסביך אב,נראלי קוראים לזה..משהו כזה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה הבחורים שאת
יפעת מקלר29/04/2008מתאהבת בהם מבוגרים ממך? שנתיים? ארבע? עשר? יותר?
את כותבת שזה לא מפריע לך , ויחד עם זאת את מספרת כיבסופו של דבר את נעזבת על ידם, מה שמשאיר אותך שבורת לב. בהנחה שאת נמשכת לגברים שמבוגרים ממך בהרבה- אני כמעט משוכנעת שאת נעזבת בגלל פער הגילאים, שהוא זה שיוצר מצב שאין במערכת היחסים שפה משותפת של ממש. כל אחד מכם נמצא במקום אחר בהתפתחות, ובגיל שלך פער גדול הוא משמעותי. (בגילאים מבוגרים יותר פערים גדולים הם פחות משמעותיים)
מדוע זה קורה? קשה לתת לך תשובה מעמיקה במסגרת הפורום הזה. יחד עם זאת אני חייבת לומר לך כי קיים חשש שאת נכנסת למערכות יחסים כדי לחפש אהבת אב שחסרה לך, ובעצם את מנוצלת, מבלי לראות זאת, כי יש שם איזשהי אשליה נעימה, שגורמת לך להימשך לשם. אני מציעה שתפני לקבלת עזרה מקצועית, שכן את נמצאת במקום שלא בריא לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה#
.29/04/2008מתאהבת בהם מבוגרים ממך? שנתיים? ארבע? עשר? יותר?
את כותבת שזה לא מפריע לך , ויחד עם זאת את מספרת כיבסופו של דבר את נעזבת על ידם, מה שמשאיר אותך שבורת לב. בהנחה שאת נמשכת לגברים שמבוגרים ממך בהרבה- אני כמעט משוכנעת שאת נעזבת בגלל פער הגילאים, שהוא זה שיוצר מצב שאין במערכת היחסים שפה משותפת של ממש. כל אחד מכם נמצא במקום אחר בהתפתחות, ובגיל שלך פער גדול הוא משמעותי. (בגילאים מבוגרים יותר פערים גדולים הם פחות משמעותיים)
מדוע זה קורה? קשה לתת לך תשובה מעמיקה במסגרת הפורום הזה. יחד עם זאת אני חייבת לומר לך כי קיים חשש שאת נכנסת למערכות יחסים כדי לחפש אהבת אב שחסרה לך, ובעצם את מנוצלת, מבלי לראות זאת, כי יש שם איזשהי אשליה נעימה, שגורמת לך להימשך לשם. אני מציעה שתפני לקבלת עזרה מקצועית, שכן את נמצאת במקום שלא בריא לך.
---
בסביבות העשר שנים , ויותר .
כשאמרתי שזה לא מפריע לי התכוונתי בעצם לזה שאני לא נלחצת מכול העניין ולא חושבת שאני לא נורמלית.
ומצד שני -
וזה כן מפריע לי , זה כאב , שאי אפשר לתאר במילים .
כשאני רואה בחור נאה ומבוגר , הלב שלי מתחיל לדפוק בצורה לא נורמלית ,
ועצם המחשבה שהם בחיים לא יהיו איתי , שהם אפילו לא יעיפו מבט לעברי ,
שוברת אותי פשוט . עברתי המון בחיים , וכאב לב כזה לא משתווה לשום סבל שבעולם .
וזה בגלל שאני לא בחורה יפה במיוחד , אפילו " מכוערת מאוד".
"את נעזבת על ידם" מה זאת אומרת ? אף פעם לא הייתי איתם ! להפך אני אפילו מתרחקת מהם .
לא תמיד , אבל יש מצבים . בחיים לא אמרתי להם שאני אוהבת אותם !
זה מוזר מאוד בעייניהם לפחות , שילדה בגילי תתאהב בהם , הם יצחקו לי בפרצוף , תחשבי על זה .
(אני מכלילה את כולם,כי קל לי יותר לכתוב ככה , ולא להזכיר מישהו ספציפית . )
דבר נוסף , אף פעם לא נוצלתי בידי אף אחד , כי כמו שאמרתי , לא אמרתי לאף אחד שאני מאוהבת בהם .
את יכולה לפרט לי מה זאת בדיוק ה-"אשליה הנעימה" הזאת , כי זה מה שאני בעצם מחפשת לדעת .
מחכה לתשובה ..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתשובתך אני רואה
יפעת מקלר30/04/2008כי הבנתי אותך לא נכון. - חשבתי כי יש לך קשרים עם גברים מבוגרים ואחר כך את נעזבת על ידם. ולא כך הדבר מסתבר.
התמונה כעת נראת אחרת: יתכן כי בשל דברים שעברת בחייך, את בוגרת לגילך, מרגישה בשלה לאהבה בוגרת ולכן לא נימשכת לבני גילך. עם קצת סבלנות , בעוד מספר שנים תראי כי אותם אנשים שכרגע לא רלוונטים עבורך יהיו רלוונטים. את נשמעת מאד סקרנית לגבי מה שקורה בתוכך ולכן אני עדין חושבת שכדאי לך להיפגש למספר פגישות עם איש מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,נכון!גם אני חושבת ככה..
.30/04/2008תודה רבה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)