מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלה חשובהשירי29/04/2008
קיימתי יחסי מין לא מוגנים ולקחתי פוסטינור...לאחר שבוע בערך קיבלתי מחזור ואני רוצה להתחיל לקחת גלולות (בפעם הראשונה), האם אני יכולה?
או שזה יכול לפגוע או משהו?
תודה (=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן את יכולה בהחלט.
יפעת מקלר29/04/2008את הגלולה לוקחים מהיום החמישי של המחזור (היום הראשון הינו יום הופעת הדימום). בחודש הראשון יש להשתמש באמצעי הגנה נוסף (קונדום). בכל מקרה חשוב שתפני לרופא\ת נשים על מנת שיקחו פרטים על מצב בריאותך ויתאימו לך את הגלולה המתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, כנסי
שירי29/04/2008יש לי כבר גלולות פשוט חיכיתי למחזור כדי לקחת...
זה לא יכול לפגוע העובדה שלקחתי פוסטינור לפני שבוע? יותר מדיי הורומונים או משהו?
ולא לוקחים את הגלולה החל מהיום הראשון של המחזור?
תודה(=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון29/04/2008אני מתקנת. חשוב להתחיל גלולות מהיום הראשון למחזור. אם תתחילי מהיום החמישי אז לא תהיי מספיק מוגנת ותצטרכי במקביל להיעזר גם בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא ענית על השאלה שלי!
שירי29/04/2008זה לא מסוכן לקחת גלולות שבוע אחרי שלקחתי פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מסוכן להתחיל גלולות
יפעת מקלר30/04/2008אחרי שלקחת פוסטינור ולאחר שהמחזור הופיע.
- מקבלת את התיקון של מירב: יש להתחיל לקחת את הגלולות מהיום הראשון. (בעבר היה נהוג מהיום החמישי). בכל מקרה בחודש הראשון ,כדי להיות מוגנת יש להשתמש בנוסף לגלולות בקונדום. (אחר כך אפשר כבר בלי הגנה נוספת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבלי לפגוע בחברותי הייתי מציע לך
ד``ר עידן מיליצ`ר30/04/2008לפנות לגינקולוג ע"מ לעבור בדיקה והתאמה של גלולות ולקבל הנחיה לא דרך האינטרנט. בנוסף, יחסי מין לא מוגנים עלולים להביא עוד כל מיני הפתעות חוץ מהריון. לכן אני ממליץ לך לפנות לגינקולוג...אפילו דרך "דלת פתוחה" כדי לקבל מידע והכוונה.
אני מבין שיפעת גם כתבה על זה!!!
בהצלחה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)