דחף לסקסס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחף לסקסס
    נהוראי
    30/05/2015

היי אני בן 18 יש לי דחף לעשות סקס אני מאונן שאני חייב כמעט 3-2 פעמים ביום ואני לא שולט בעצמי אני מת לזה כמעט עשיתי אתזה עם חבר שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחף לסקסס

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    08/06/2015

בגילך יש דחף מיני מוגבר בגלל ההורמונים שמשתלוללים, אוננות עוזרת להרגיע את הצורך הזה וכל זמן שהתדירות לא באה ע"ח דברים אחרים בחייך ואתה גם עסוק בדברים אחרים, לימודים/צבא/חברים וכד' אז הכול טוב. מה שכן לא ציינת אבל אם אתה נעזר בפורנו לצורך אוננות כדאי להפחית את זה בהדרגה ולהשתמש יותר בדמיון כי הצריכה של הפורנו מעלה את הרף של הגירוי, מייצרת עיוות בתפיסה שלך לגבי מיניות, אין בזה אינטימיות מה שכן אמור להיות בזוגיות ובקיצור עדיף להפחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

שון
    27/06/2015

מה זהות אומרת. עוד קצת עסיתי את זה עם חבר שלי מה אתה הומו!??!?. שמע אצע לך לחנות סקס ותיקנה כוס מזויף תאמין לי זה עובד וזה מרגיש כמו המיתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו