יש לי שאלה שלא נענתה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה שלא נענתה -
    אחד
    30/04/2008

אם כרגע אני בן 15, האם יש סיכוי שהאיבר (12 ס"מ בערך) יגדל בעוד כמה ס"מ, אבל סנטימטרים שלמים עד סוף ההתבגרות שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה שלא נענתה -

הוספת תגובה

• כן, כיוון שהצמיחה שלך

יפעת מקלר
    30/04/2008

לא הסתיימה הכל עוד פתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רויטל

איציק
    01/05/2008

מתוק אני צחקתי איתך אתמול לא התכוונתי לזה. לא משנה מה הגודל . הגודל לא קובע קובעת האהבה ומשהוא שלפני המין. אין דאגה הכל יצליח לך תחשוב חיובי ותזרום עם חיוך רחב על הפנים. דרך אגב גודל מינימלי הוא 11 ס"מ וגם אם פחות זה לא בעייה ועד גיל 18 לפחות הוא עוד אמור לגדול כמו השאר הגוף. תהיה בריא!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחת לכל שאלה שנשאלה כאן לאחרונה,

אחד
    01/05/2008

כתוב השם שלך ואז תשובה דפוקה לגמרי שמעוותת את המציאות, ולמרבה הצער, יש הרבה אנשים (כמוני) שלוקחים דברים ברצינות. אז בפעמים הבאים תשתדלי לענות תשובה נורמלית (משום-מה לא נראה לי שאת איציק, אולי את עדיין עובדת עליי). שיהיה לך יום נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איציק

איציק
    02/05/2008

לא מתוק באמת קוראים לי איציק ואין לי שום סיבה לשקר לך. דבר שני אני לא יודע איך בכותרת נרשם רויטל כי אני אף פעם לא ההיתי רויטל ואף פעם לא ההיתי אישה. ובנוגע לזה שכתבתי לך משהו פוגע אני באמת לא חשבתי לפגוע. אני מחבב אותך מאות וסליחה אם פגעתי ברגשותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו