ד"ר אילן בוש פסיכיאטר ילדים בכיר
מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
שלום אני בן 16 . לפני כמה שבועות התחיל לי משהו מאוד מוזר. קמתי באמצע הלילה כי נשפך לי זרע. אני יודע שזה נורמלי אבל בחלום זה היה עם אחותי הגדולה בגיל 19. זה קרה לי כבר כמה פעמים אולי 3 או 4 פעמים. נראה לי שזה בגלל איך שהיא מתלבשת בקיץ. אפילו בבית לפעמים היא לובשת מכנסיים מאוד קצרים. לפעמים היא באה מהבסיס ויוצאת מהמקלחת עם משהו כמו שמלה או חלוק קצת שקוף. אבא שלי כבר העיר לה פעם אחת שראיתי אותו מעיר לה.
אתמול בלילה זה קרה לי עוד פעם וזה נראה לי לא נורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה בסדר נכון זה לא כל כך נעים לחלום מיניטת על אחותך אבל.... אין שליטה על החלומות שלך וגם לא רצוי לשלוט בהם כל עוד זה בראש חד עם האי נעימות תהנה אולי אם תאפשר ולא תתנגד זה יעבור לאחרת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד