טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 16 . לפני כמה שבועות התחיל לי משהו מאוד מוזר. קמתי באמצע הלילה כי נשפך לי זרע. אני יודע שזה נורמלי אבל בחלום זה היה עם אחותי הגדולה בגיל 19. זה קרה לי כבר כמה פעמים אולי 3 או 4 פעמים. נראה לי שזה בגלל איך שהיא מתלבשת בקיץ. אפילו בבית לפעמים היא לובשת מכנסיים מאוד קצרים. לפעמים היא באה מהבסיס ויוצאת מהמקלחת עם משהו כמו שמלה או חלוק קצת שקוף. אבא שלי כבר העיר לה פעם אחת שראיתי אותו מעיר לה.
אתמול בלילה זה קרה לי עוד פעם וזה נראה לי לא נורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה בסדר נכון זה לא כל כך נעים לחלום מיניטת על אחותך אבל.... אין שליטה על החלומות שלך וגם לא רצוי לשלוט בהם כל עוד זה בראש חד עם האי נעימות תהנה אולי אם תאפשר ולא תתנגד זה יעבור לאחרת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד