מידע רפואי
פורומים
- תרפיה באומנות
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- רפואת מטיילים
- הפרעות אכילה - תמיכה
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- פסיכיאטריה
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- הסרת שיער ואפילציה
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- רפואת עור פוטודינמית
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- לא מספיק רטובה?אן15/07/2015
אהלן, אני בת 18 וחבר שלי בן 24.
אני מאד נמשכת אליו ומרגיש איתו בנוח, אבל משום מה- לא מספיק רטובה! למרות שאנחנו מאד משקיעים במשחק המקדים ואני כן מגורה.
מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני כבר כמה שנים צופה בפורנו בקביעות אחת לשבוע בערך- האם זה קשור?
הוא הראשון שלי אז אין לי למה להשוות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מספיק רטובה? - תגובה
דניאלה פרייפלד15/07/2015מה זה לא מספיק רטובה.....יש כאב בזמן החדירה?את לא נהנהת....
יופי שאתם לוקחים זמן ל"התחמם."...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אן15/07/2015כן, יש כאב. והוא אומר לי שלדעתו זה כי אני לא מספיק רטובה (כשאנחנו עם חומר סיכה הכל בסדר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד15/07/2015קודם יופי שאת משתמשת בחומר סיכה - על בסיס מים
כמה זמן הוא יכול להיות בתוכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?