משהו מוזר קורה אם הבת שלי דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר קורה אם הבת שלי דחוף!
    אורי
    03/05/2008

אני אב חד הורי יש לי בת בת10 ליפני חודש וחצי בערך תפסתי את הבת שלי מאוננת על סירטוני פורנו במחשב!(אני לא רואה פורנו במחשב) דיברתי איתה על זה ואמרתי לה שלא לעשות את זה שוב ואני עלול לחסום לה את האינטרנט,ואני עדיין מוצא סירטי פורנו קשים במחשב של סקס ואפילו סקס של הומואים!! חסמתי את האינטרנט ותוך זמן קצר אמא של חברה שלה צעקה עליי שהבת שלי גלשה אצליהם במחשב בפורנו,
    זה היתגלה כלא יעיל ותוך זמן קצר הייתי צריך את האינטרנט היא עדיין גולשת ואני אפילו שמעתי אותה נאנחת מהחדר שלה! היא עדיין מאוננת על סירטי פורנו במחשב אני כבר לא יודע מה לעשות איך היא ניהייתה סוטה כזאת?! אני חייב לציין שהיא ילדה מקסימה קצת אלימה ליפעמים בכיתה אבל ילדה טובה יכול ליהיות שמישהו גרר אותה לזה? מה אני יכול לעשות בנידון כדי שתפסיק את זה?!.
    תודה רבה לעונים אני מחכה לתשובת המומחים אבל אשמח לישמוע גם פיתרונות של הגולשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך אורי

מירב שרון
    03/05/2008

זה לגמרי לגיטימי שבתך תאונן. חשוב שהיא תדע לעשות את זה בפרטיות שלה ושתתן לזה מקום ולא תתן לה להרגיש שזה "מלוכלך" או "רע" כי נהפוכו זה טבעי ובריא. אני מבינה שיש לך התנגדות למה שהיא נחשפת באינטרנט לגבי אתרי פורנו וכד'. בסופו של דבר, אם היא תרצה להגיע לזה היא תגיע לזה כמו שהיא עשתה אצל השכנה. בהתייעצות עם מומחה בתחום האינטרנט, יש
    באפשרותך להשתמש ב'בקרת הורים' כדי לציין באילו אתרי אינטרנט יוכלו ילדיך לבקר ובאילו אתרים הם לא יוכלו לבקר. באפשרותך גם לחסום אתרי אינטרנט מסוימים בהתבסס על התוכן שהם מכילים. אנא פנה למפעיל האינטרנט של (זהב,ברק,YES) ובקש להירשם לתוכנית זו כמו-כן יש באפשרותך לדעת באיזה אתרים היא ביקרה על ידי שימוש בהיסטוריה בדפדפן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבא'לה.. תנשום עמוק..

מאיה
    04/05/2008

קודם כל היא לא סוטה. היא נערה מתבגרת!
    אני מבינה שזה נראה לך קצת מוזר שהבת הקטנה שלך מתעניינת בפורנו וכו' אבל מצד שני אתה חייב להבין שהבת שלך בשלב בו המיניות שלה מעניינת אותה. הבנתי ממה שכתבת שכבר דיברתם על זה לא אחת, במקום לחסום אותה (אינטרנט, טלויזיה וכו') תדבר איתה.
    תנסה להבין מהיכן זה נובע. קשה לי להאמין שבגילה זה נובע מחרמנות אלא מסקרנות נטו. חשוב מאוד שאם כבר אתם מדברים תסביר לה כמה חשוב שתשמור על עצמה (ולא תחפש את הריגוש של הפורנו אצל בני זוג עתידיים) תבהיר לה שמערכת יחסים נורמלית כוללת יחסי מין ולא להיפך.
    כאב חד הורי אתה צריך לשמש לה גם כאם. וחשוב מאוד שתבהיר לה שהיא יכולה לדבר איתך על כך- בלי שתכעס, לא משנה מה היא תגיד.
    תאמין לי שתרצה שיום אחד היא תבוא ותגיד לך שהיא רוצה שתלווה אותה לרופאת נשים על מנת להצטייד בגלולות ולא שיום אחד היא תגיע בוכייה על כך שנכנסה להריון.
    אני לא מתכוונת להפחיד אותך, אבל חשוב שתתעורר. היא מתבגרת ומהר וכדאי שתהייה בינכם הבנה שהיא יכולה לפנות אלייך בכל שאלה ושתענה לה תשובה מלאה שתענה על שאלותיה ולא ב"זה סוטה.. עופי לחדר". חוץ מזה ישנה סיפורת רבה בנושאים האלה- אל תסתפק בלקנות לה את הספר - נסה לשוחח איתה. ואל תשכח אתה הבוגר ונכון שה מביך - אבל זו הבת שלך ואם אתה לא תענה לה - מי כן?
    בהצלחה אבא'לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אורי
    04/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו