מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!!חסוי03/05/2008
שלום
אני בן 14 וחצי ואני דתי מסורתי.
ואני כמעט בטוח שאני הומו אני כל הזמן שאני רוצה בן אני מסתכל עליו אם הוא חתיך או לא
ואסור לי להיות הומו!!! אני מחפש באינטרנט הרבה פעמים תמונות של בנים של הומואים. ובנות כמה שאני מנסה להיסתכל אליהן אני לא מצליח באמת להימשך אליהן. אם אני נכנס לאתרי פורנו אני מסתכל בעיקר על הומואים. אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה אני לא יכול להיות הומו אני דתי ומבחינת דת זה אסור. אומרים שיכול להיות שצעירים לא בטוח שהם הומואים כי הם עדיין צעירים אבל אני ממש בטוח בזה שאני הומו! מה לעשות???(אין מצב אני מספר להורים!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון03/05/2008מהתיאור שלך את מצבך, אתה שרוי כרגע במצוקה רבה לאור הבלבול בזהות המינית בייחוד לאור זה שאתה מגיע מרקע דתי וזה מקשה עליך עוד יותר. קיימות בארץ עמותות שונות שמיועדות לבני נוער שזקוקים לליווי ותמיכה במצבים כאלה. אני לא יודעת מאיפה אתה בארץ אבל יש את הבית הפתוח בירושלים. יש את ה"אגודה" בחיפה, יש את "דרור" בת"א. להלן אתר שאני ממליצה לך להיכנס אליו שמסייע לבני נוער בתהליך של גיבוש הזהות המינית. חשוב שלא תהיה לבד עם זה ואני שמחה שהרגשת בנוח להתייעץ כאן בפורום.
http://www.igy.co.il/content/about_us_he.php* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל היתבגרות
ליאל05/05/2008גיל היתבגרות גם לי זה היה תיראה זמן יעבור זה יעבור לך!@
או אולי שלא אולךי אתה במאת נימשך לבנים זהתלוי בך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)