שינויים מוזרים ומעצבנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים מוזרים ומעצבנים
    אבי (בדוי)
    04/05/2008

שלום. בן 16

לפני שנה בערך חבר שלי המליץ לי להוריד שיער באשכים ועשיתי זאת.
    כתוצאה מזה קרו לי מספר דברים מעצבנים ומוזרים:
    *התחיל לצמוח לי שיער לכיוון איבר המין אפילו שזה מפחיד (אסור שעל איבר המין שלי יהיה שעות וגם אי אפשר) , גם התחילו להופיע נקודות כאלה שלפי דעתי הם גורמות לצמיחה של השיערות, אני גומר הרבה יותר לאט והרבה פחות כיף לי מאז ואני לא חושב שזה בגלל שהייתי יותר קטן אז, אני פחות מתרגש מבנות ולא עומד לי מסיטואציות שגרמו לי לעמוד לפני שהורדתי שערות, ואני יכול בקטנה להתרגש מבנים ויש מחשבות על מפגש איתם אבל עם בנות קצט יותר, ואיבר המין שלי יחסית לגילי לא כזה גדול בערך 12.5 וגם הוא לא עומד ישר הוא עומד הרבה לכיוון הבטן למרות שאני לא יודע אם זה תקין. - והיום אני מזה עצוב שעשיתי את זה למרות שיש כאלה שעושים את זה, אני ידעתי שאני רגיש ובכל זאת עשיתי את זה אני עצוב מאז.
    אשמח לתשובה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים מוזרים ומעצבנים

הוספת תגובה

• בקשר למה שאמרת...

ספיר
    04/05/2008

תקשיב
    אני לא מבינה למה הורדת שיערות מהאיבר שלך..חבל,השיערות הם תופעה טבעית של הגוף ואין מה להתבייש בהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי

אבי
    04/05/2008

"תקשיב
    אני לא מבינה למה הורדת שיערות מהאיבר שלך..חבל,השיערות הם תופעה טבעית של הגוף ואין מה להתבייש בהם."

תודה על החיזוק :[ .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהה..ו עוד משהו..

מאיה
    04/05/2008

בקשר למהירות הגמירה שלך.. אתה מפספס את כל הכייף.. אתה כל כך בלחץ מהשערות שאתה לא נהנה יותר מהאקט אלא חושש ממנו. כל איברי המין של הגברים מזדקרים מעלה - נורמלי לחלוטין.
    והשורה התחתונה- כל בעיה בשערות שם למטה - ואין סיבה שתחשוש מכיוון הצמיחה שלהן.
    אף בחורה לא תעיר לך על כך - ובכלל פעם הבאה שיש לך תחושה רעה בקשר להמלצות של חברים תהיה נאמן לעצמך- כי אין כמו גבר שבטוח בעצמו : )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    07/05/2008

זה ברור מאוד שמאז שאתה מתעסק יתר על מידה במחשבות המטרידות סביב השיעור על האשכים והפין, זה משפיע על הדימוי העצמי שלך ובכך גם משפיע על כך שיש לך או אין לך זקפה כשאתה סביב בנות. ברגע שתפסיק להטריד את עצמך במחשבות הללו ותתחבר לגוף שלך יותר (ואין אדם עלי אדמות שלגמרי מרוצה מכל הגוף שלו) אז גם יעמוד לך. ואורך הפין שלך תקין לגמרי לגילך וזה טבעי שהוא לא עומד ישר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מה שחשבתם..

אבי <בדוי>
    09/05/2008

אני לא לגמרי הורדתי אלה רק גזרתי במספרים מסוימות קצט.
    ולא קשור בזה שאני כיביכול מתעסק במחשבות על זה ומפיל את האשמה בבעיותי על זה שגזרתי קצט, אלא אני באמת מרגיש שמאז שגזרתי, דיללתי אז הכיף באוננות הוא שונה מאז זה לא אותו כיף כמו אז וגם המהירות של הגמירה שלי היא הרבה יותר איטית, וגם צמחו לי הרבה שערות שזה מצריך אותי כעבור כמה זמן להוריד כי יש צמיחה לכיוון הברכיים למטה, ואני שתסבירו לי את זה, ותסבירו לי מה זה הנקודות על הפין ואם הם קשורות לצמיחה של השערות באשכים כי יש לי קצט נקודות על הפין ובחלק מהנקודות יש צמיחה של שערות אפילו קצט על הפין, ואני רוצה לדעת אם יש משהו שיכול להפסיק את הצמיחה של השיערות...
    אני יעדיף תגובה של מומחים.
    *יכול להיות אולי זה שונה כי אני כיביכול נחספתי למין בגיל צעיר מאוד והגוף שלי כבר פחות מתרגש מתמונות וסרטים אני לא מתרגש כל כך אבל אני מנסה להרגיש מרוגש ומנסה להתפעל כדי לגמור כיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו