מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאורטל08/08/2015
בת 18 בתולה,מצב בריאותי תקין.
מעולם לא הלכתי לרופא נשים ולא ביצעתי שום בדיקה מעבר לבדיקות דם כלליות בהקשרים שונים שלא נוגעים לגניקולוגיה.
באופן כללי,המחזור אצלי לא סדיר-יש פעמים שהוא בא בזמן וישנן אחרות שהוא מאחר בשבועיים-שלושה ואף חודש וחצי.
כבר 3 שבועות און-אוף שיש לי הפרשות צהבהבות צמיגיות ,כאבים בבטן התחתונה,חולשה ומצבי רוח משתנים-מה שמסמל את בואו של המחזור-אך המחזור לא בא.
בחודש האחרון אני ובן זוגי כן "מתגוששים" אך ללא חדירה מלאה ותמיד אני או הוא נשארים עם תחתון.
יש לציין כי זאת הפעם הראשונה שיש לי הפרשות כאלו והמחזור ממאן לבוא.
מה פשר הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד09/08/2015לתשובה יותר מהימנה אני ממליצה לך לפנות בפורום גינקולוגיה נערות
לפי התיאור שלך אם היתם עם תחתונים מלאים ולא שיחקתם אם האצבעות עם נוזל זרע בנרתיק לא צריך להיות חשש הריון לא רצוי ... ובכל זאת כדאי לברר אצל רופא/ה
ואם את בקשר ואתם לא מעונינים להשתמש בקונדומים כדאי לשוחח עם גינקולוג/ית על אפשריות אחרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)