חשש להריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון?
    רעות
    09/08/2015

היי ,
    קיימנו יחסים לא מוגנים אני וחבר ב6.7 אבל בלי חדירה, רק השתפשפות של האיבר שלי ושלו.. לא יודעת איפה גמר ולכן לקחתי פוסטינור.. ב10.7 התחיל דימום חום שנמשך עד ה17.7 לאחר מכן באותו הערב התחלף הדימום לאדום והיה לי כמו מחזור עד ה26.7
    הייתי אצל רופא נשים ב26 ואמר שאין חשש להריון אחרי בדיקת אולטרסאונד

עשיתי בדיקות ביתיות שבועיים אחרי המגע המיני עד שלשום ותמיד יוצא שלילי.. אני אמורה לקבל מחזור במהלך הימים הקרובים אך אני מניחה שזה יאחר בגלל הפוסטינור.
    הבעיה, בשתי הבדיקות האחרונות שעשיתי בבוקר , ב10 דקות הראשונות יוצא שלילי ואחרי הרבה שעות שבאתי לזרוק את המקל ראיתי שהופיע עוד פס בהיר
    בבדיקות במהלך היום לא מופיע פס נוסף גם אחרי הרבה שעות..
    האם יש חשש להריון? היו לי הרבה כאבים בגב ובראש ובחילות ואני יודעת שהכל תופכות לוואי של פוסטינןר אך אני לחוצה שאולי יש הריון חוץ רחמי שהרופא לא יכל לראות בבדיקה שבועיים אחרי המגע
    ובטח שבדיקת הריון ביתית לא תזהה את זה בהתחלה כי הבטא נמוכה

מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון?

הוספת תגובה

• חשש להריון? - תגובה

דניאלה פרייפלד
    11/08/2015

נראה לי שאת מרוב לחץ משפיע על הגוף והגוף משפיע על מצבך הנפשי אז עם כל הקושי לנסות להירגע.....
    לא שמעתי בעבר תיאור של הבדיקה ביתית כפי שאת מתארת ,אך אני יודעת שלרוב הם מאד מהימנים
    נכון גם תלוי באיך.... אז התשובה שקבלת אם השתמשת לפי ההוראות אמור להיות מהימנה יכול להיות שאחרי שעות והחום התוצאה משתנה.
    אני בכל זאת מציעה לך לפנות את שאלתך בפורום גניקולוגיה -נערות או לדבר שוב עם הרופא
    וההמלצה שלי בבקשה קונדום או אמצעי אחרת בכדי להינות עד הסוף ועם כמה שפחות חששות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו