טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מה אני אמור לעשות בשביל להפחית את הצורך לסקס למרות שאני דתי ההורמונים עולים ואני כל הזמן מנסה להשיג סקס לא הולך בגלל שאני דתי אולי ולכן אני רציתי לשאול איך תוכלו לעזור לי קצת לשכוח מזה איך פחות לקחת את זה קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ציינת מה הגיל שלך. אני מניחה שאתה מתבגר וזה טבעי בגילך שההורמונים ישתוללו ויהיה לך דחף מיני גבוה. לצד זה אתה מתמודד עם איסור של אוננות בגלל הדת וזה עוד יותר מקשה עליך. הדבר היחיד שאני יכולה להציע לך זה לדאוג להעסיק את עצמך כמה שיותר בעשייה. ככל שתהיה יותר משועמם ויהיה לך יותר זמן פנוי יהיה לך יותר מדי זמן להתעסק בחוסר הזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד