מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פשוט טיפשה!חסוי04/05/2008
שלום..
לא כול כך קשור לנושא אך אודה לכם אם בכל זאת תענו, : )
אז ככה, אני בת 15 וחצי והשנה היה לי חבר פעם ראשונה מישהו שנחשב דיי מקוובל, מה שאני.. לא כל כך, הוא כל כך יפה ומסוגל להשיג מישהי בשנייה לא חסר לו.. אך בקיצצוור, היינו חבררים חודשיים ונפרדנו (הוא ממני) כי הוא היה קנאי ואף פעם לא אאמר לי שרק דיבור עם ידיד שלי מציק לו.(לא דברן גדול)
אני כול כך אהבתי אותו (חצי שנה עברה מאז) ועכשיו פחות, כול יום בכיתי, אני עדיין אוהבת אותו אבל כמובן לא כמו פעם, לפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא אוהב אותי והוא ידוע בתור אחד שמשחק בבנות, "כמתחשק לו" ונדמה לי שהוא עושה לי את זה בכוונה הוא אומר שהוא אוהב אותי ומתייחס אליי כמו זבל, באמת שנמאס לי לבכות, עד כמה אפשר לסבול?!
והוא איתייי בכיתתה וקשה לי לפעמים שלא להסתכל עליו ואז אני מרגיישה כול כך טיפפשה, כי אחרי שנפרדנו הוא ירד עליי וקילל אותי ומה לא עשה?! ואני כמו טייפפפשה, לא מייחסת חשיבות כי אני אוהבת אותו,
מה אני צריכה לעששות?
מה יש כבר בעייה אצלי? חצי שנה עברה כבר,
תעעזרו לי בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון04/05/2008אומרים שאהבה עוורת...את היית מאוהבת בו וכנראה שעדיין נשארו רגשות כלפיו על אף שנפרדתם. ממה שאת מתארת, נשמע שזה היה לטובה, כי הוא היה מאוד קנאי, ואחרי שנפרדתם הוא התייחס אלייך בצורה מגעילה. את צריכה לתת לזמן לעשות את שלו ולהתגבר על הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה חבר זה? עזבי אותו תימצאי מישהו
G04/05/2008אחר על תחשבי עליו זה בסופו של דבר זה יעבור וגם אם לא זה עדיף על להיכנס עוד יותר לבוץ,
תימצאי מישהו שאוהב אותך ולא משחק איתך הוא מהאנשים שרואים זוגיות כמין משחק שכזה וכך גם את הבן זוג זה לא אהבה עזבי את הבן אדם הזה ותישכחי אותו את צריכה זוגיות שיש ביניכם משהו אמיתי שאכפת לכם אחד מהשני ולוקחים אחד את השני ברצינות,זה ביזבוז זמן לחשוב וליבכות עליו תעברי הלאה למישהו אחר יש הרבה מאד בנים ניפלאים שאת יכולה להכיר גם דרך הצ'ט או משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להגיד לך
ליאל05/05/2008שגם לי היה סיפור דומה...
וגם לי לא חסר בנים ואני אהבתי ואתו שנה כימעט בלי שהיינו בחרים
פשוט הלב היה מכור אליו ולהגיד לך עכשיו?
אני צוחקת שבכיתי עליו אני רואה ואתו ואומרת איזה מכוער מה הייתי איתו הוא לא היה שווה תדמעות שלי
ולהגיד לך אחרי שנה שאהבתיואתו הוא יהתחננף אלי והיתקשר אלי ורצה שנחזורר כמו ילד כאפווות
אז יש מישפט אחד שתמיד תידעי אותו
"הגלגל מיסתובב"
זה אומר שהיום את אוהבת ואתו מחר הוא אותך....את תיראי שנאי צודקת
ואל תיקני את המילים שלו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)