סיפור ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיפור ארוך
    לירן
    02/10/2015

היי אני בן 16.5. בגיל 13 התחלתי להתאמן בהתעמלות קרקע. הבנים בכיתה התחילו לצחוק עלי וקראו לי בשמות כמו קוקסינל הומו. לאט לאט גם הרגשתי שהבנות לא מתקרבות אלי. אבל אני המשכתי להתאמן וללכת לתחרויות. כולם היו רוצים לראות את תרגילי הגמישות שלי אפילו בהפסקות אבל חוץ מזה כלום. כל הזמן פוגעים בי.
    כבר הרבה זמן שאני עושה ביד. יום אחד כשהייתי לבד בבית שמתי לב שאני כמעט מגיע עם הפה לאיבר המין שלי. אחרי כמה שבועות כבר הגעתי והיום אני מכניס את רובו לפה עד שאני משפיך בפה שלי. לפעמים אני אפילו בולע. אבל עכשיו אני יותר ויותר מתוסכל. אולי אני באמת הומו. אולי יש לי איזו סטייה. האם אני נורמלי? אני גם לא יכול להפסיק כי זה יותר מהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיפור ארוך

הוספת תגובה

• שאלה

לירן
    02/10/2015

האם אני צריך להפסיק למצוץ לעצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אור
    02/10/2015

זה לא בהכרח בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור ארוך - תגובה

דניאלה פרייפלד
    04/10/2015

שלום וסליחה עניתי ומשום מה שלא נשלח
    קודם כל כל הכבוד על הגמישות.....אני חושבת,שהבנים פשוט מקנאים ....לצעירי מי שאינו קונפורמיסט לעתים סובל... אם תזכה במדליה באולימפיאדה אז תראה להם ...
    לשאלתך
    גיל ההתבגרות אינה קלה לרוב וזהו גם התקופה לגילוי המיני זאת התקופה שמתנסים
    ומבררים וגם משתוללים
    אי לרוב ממליצה לגוון באוננות ולך יש תוספת של גמישות ואת והתוספת המיוחדת שלך לאוננות יחד עם זאת לא רצוי להתרגל לדרך אחת של אוננות במיוחד שלך כי שתבוא במגע עם בחור/ה זה לא יהיה אותה תחושה של עוצמה וזה עלול להקשות עליך...בהנאה
    לגבי הומוסקסואליות לא הספורט שבחרת ולא דרך האוננות יקבע אם אתה הומוסקסואל...
    אלא למי אתה שם לב שאתה נמשך מי מגרה אותך פנטזיות הרבה מרכיבים וגם אם תתנסה זה לא אומר חד משמעי שאתה הומוסקסואל... היום יודעים שיש שגמישי משיכה גם לגברים וגם לנשים ...ושוב אתה בגיל של ההתלבטות...
    אני מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העידוד

לירן
    06/10/2015

האמת שאני הייתי בטוח שאני צריך טיפול.
    כל כמה חודשים יש לנו שיחה אישית עם המאמנים במועדון. הם בעל ואישה עולים מרוסיה וההורים של מאוקריינה. אז אמרתי להם על החברים שמציקים לי והם גם אמרו לי שאנחנו עוד נזכה במדליות. ועד עכשיו זכיתי ב 2 מדליות בארץ.
    במועדון יש הרבה בנות שמתעמלות ואני אוהב לצפות בהם לא רק בגלל הספורט. יש מישהי מאוד יפה שאני נמשך אליה אבל היא אמרה לי שהיא רוצה עכשיו להתמקד בספורט.
    לגבי המציצות. אני לא עושה את זה הרבה. כי זה קצת מציק בצלעות. אז אני עושה את זה פעם בשבוע או שבועיים. הרוב אני עושה ביד.

תודה רבה הרגעת אותי מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העידוד - תגובה

דניאלה פרייפלד
    06/10/2015

:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו