צריך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה
    חסוי
    04/11/2015

שלום
    אני בן 20. חייל קרבי אני זוכר שבגיל ההתבגרות הייתה לי כמות זרע מכובדת מאוד והזרע היה לבן וסמיך. והרגשתי תמיד שהבצים שלי מייצרים זרע.עברתי אירוע קשה אבא שלי ניפטר ומאז אני בלץ נפשי מאוד גדול (הייתי בן 16).. ומאז אני מרגיש שאין לי זרע פשוט יוצא לי מיים ואני לא מרגיש שנוצר לי זרע חדש זה ממש מתריד אותי גם הגודל של הבייצים שלי דיי קטנות מה ניתן לעשות אולי חסרים לי ויטמינים או לחץ נפשי גרם לזה או משהו אחר אין לי מושג צריך את עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה

הוספת תגובה

• צריך עזרה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    04/11/2015

כואב לי שאתה בכזה כאב ולחץ ...גם על מה שקרה לך בעבר ואני משארת שלא קל להיות חייל קרבי
    אני ממליצה לך ללכת לטיפול לדבר עם משהוא/היא על כל מה שעובר עליך.
    אני אישית מאמינה גוף נפש...המצב הנפשי שלך יכול להשפיע על תחושותיך
    אומר , שנוזל הזרע משתנה..גם בסמיכות ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    05/11/2015

העינין הוא שאני מפחד שיש לי בעיה ואם יש מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דניאלה פרייפלד
    05/11/2015

ללכת להיבדק אצל אורולוג....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו