מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןנירה31/12/2015
רציתי לדעת אם אני מקיימת יחסים ביום החמישי /שישי למחזור. כלומר אם קבלתי ביום שלישי ואני מקיימת יחסים ביום ראשון שני . ניתן להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
דניאלה פרייפלד31/12/2015לצערי כל חדירה ללא אמצעי מניעה מהווה סיכון להריון לא רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך עוד דבר
bנירה01/01/2016אני אסביר מה הבעיה:אני עם גלולות לא יכולה להשתמש כי זה ממש מזיק לי וגם הטבעת וגינלית לא עושה לי טוב. אז אני מקימת יחסים בדר"כ כמה ימים לפני קבלת המחזור(כי זה פחות או יותר פחות מסוכן להריון) כי גם עם קונדום אני פוחדת. השאלה אם אקיים יחסים עם קונדום בלבד זה בטוח?ואפשר להיות רגועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך עוד דבר - תגובה
דניאלה פרייפלד01/01/2016מצטערת לשמוע שלא מצאת אמצע שיתן לך אפשרות
להינות ללא דאגה!
כדאי לברר התקן שיש עם ובלי הורמונים
אין אמצעי מניעה 100% בטוח כולל הגלולות
קונדום אם אני לא טועה 90% נותן ביטחון
ובהחלט רצוי כעצמאי מניעה כל עוד את לא מצאת
משהו שמתאים לך . עד כה התמזל מזלך ללא
הקונדום. ואני שמחה על כך אך שינוי הורמונלי קטן
אצלך שלא תרגישי בו שינוי הביוץ והריון לא רצוי
אז אפילו עם הקונדום לא 100% זה יותר טוב ממזל
עד כה... ולדעתי יוצר מאפשר להירגע ולהנות
צריך לדעת איך לשים
צריך לשים לב לתוקף
מחברה מוכרת ושלא יהיה שמש או מקום חם מאד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)